Höstfärger

I dag blir det lite höstfärger för att pigga upp sig med en regnig dag. Även om det är bra med basic svart, är det alltid trevligt att komplettera med färgsprakande saker som kan lyfta. För ibland behöver man bli just det – upplyft :).

modecollage4sept-copy.jpg

Ännu en rutig klänning. Denna gång i höstfärger med lite folklorevibbar från H&M. Klänningen har trekvartsärm och då kan det vara skönt att komplettera med ärmar från Odd Molly. Strumpbyxorna fortsätter att vara färgglada och finns i många olika varianter. Snygg klassisk kappa med markerad midja och en liten puffeffekt på axeln kommer även den från H&M. Jag gillar att ha en sjal över kappan när det blåser kallt. Jag har en från Dagmar som har hängt med i ett antal år. Den vackra sjalen ovan är av Karin Landahl och finns hos Juniform. Swedish Hasbeens har överfört sitt framgångsrika träskokoncept till höstskor, bland annat jodhpursen ovan. Halsbandet med löven finns hos Lindex. Estrids elefanter gör sig utmärkt i orange tycker jag. Jag stod och klämde på väskan ovan i Stockholm. Min mamma investerade i en smålandskasse med bruna elefanter. Ursnygg!

Ha en fin torsdag! I morgon är det fredag :)!

12 comments

  1. Så kul att Hasbeens har gjort en höstkollektion.Bli definitivt ett par sådana..och en ny sjal från Dagmar…www.grandpa.se kommer ha dem båda!/C

  2. Härligt med lite färg till allt det svarta och jeansblåa! Fick ett nyckelband i det vackert orangea elefanttyget när maken varit på möte i närheten av Strandvägen. Blir lika glad varje gång jag hivar upp nyckelknippan! Tänkte fråga dig om du minns vad den supersnygga elefantväskan på bilden kostar (om jag törs önska mig en till min 37-årsdag som närmar sig).KramAnna

  3. Härligt collage! Kappan och sjalen blir jag direkt nyfiken på! Höstträskor är nog inget för mig, jag har aldrig förstått hur man gör för att gå i skor med klack.

  4. Kul att du uppdaterar så flitigt!Jag tittar in flera gånger varje dag – särskilt fredagar när helgen nalkas och det liksom “helg-pirrar” i kroppen!Collagen är underbara!Trevlig helg!

  5. Alla: Vad roligt att Ni gillade veckans modecollage! More to come ;).Anna: Jag tror att den kostade straxt över tusen riksdaler. Smålandskassen kostar 1200 kr i alla fall. En finfin födelsedagspresent!Lo: Nej, jag lär inte heller bära träskopjucksen, men de är mycket snygga att titta på 🙂 På andra är de jättefina.Monnah: Åh tack! Jag blir GLAD :)Sara: Så himla skoj att vara en liten del av helgpirret 🙂 Ha en riktigt fin helg Du med!

Leave a Reply

Your email address will not be published.