Lila stämningar

stpaulaed.jpg

Ingen har undgått att höstens stora färg är lila. Jag känner mig också lite purpurförförd och tycker att det är roligt att lyfta fram färgen i lite olika sammanhang. Jag har investerat i ett par lila sammetskuddar som lär vara på väg hitåt snart. Jag har ställt fram mina Kivilyktor och jag blickar ut mot en lila Live what you love. För det är så med säsongsfärger och färger som man provar. Det är bättre att börja i mycket liten skala för att se om det är något bestående. Det kan räcka med en liten sak för att man skall känna sig belåten.

stpaulaed1.jpg

I går uppdaterades vårt sovrumsfönster med en klassisk tantblomma som levt i skymundan ett bra tag – St Paula. Nu känns de lila små blommorna helt rätt igen. En snabb färginjektion som räcker mycket långt.

4 comments

  1. Så fint! Jag längtar lila! Ännu är det bara ett lila inslag som flyttat in (en kudde), jag vill nog ha lite till. Det är som du säger bra att börja i liten skala, och känna efter.

  2. När vi för inte så länge sedan skulle lösa in ett presentkort på en blomaffär, så fick sonen 7 år välja en krukväxt Av allt som fanns i hela butiken så valde han också en lila St Paula. Ja, en riktig tantblomma tänkte jag också, men nu i efterhand kan jag hålla med om att tantblomman faktiskt är riktigt fin. Ja rentav “cool”…;-)

  3. Hallakulle: Jag tror iofs att just St Paulan är ganska stryktålig. Vi får väl se hur det går med mina exemplar :)Mrs. b: Ja, det är ju så med lite tillfälliga förälskelser. Bättre att köra i liten skala och se tiden an. Lite lila blomster passar mig :)Helen: Haha! Kul val av din kille. Han är medveten om vad som gäller och har god smak uppenbarligen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.