Klassiskt

modecollage8septed-copy.jpg

En enkel snygg stil med klassiska förtecken som alltid går hem – i vått och torrt :).

Jeans, bomullskofta och stickad liten mössa från H&M visas här med en fint skuren mörkblå trenchcoat från samma ställe. En evig favorit är sjalarna från My Pashmina. Vikings gummistövlar Fox kommer i vitt i höst. Och nu har jag bloggat så mycket om rottingen från Palmgren så att min käre make har förbarmat sig över mig. En mycket efterlängtad gåva, med gediget bistånd av rabatt i sommarens Elle,  lär vara på väg i min riktning mycket snart. Can´t wait ;).

8 comments

  1. Ha ha, vad lustigt! Innan jag läst texten tänkte jag att jag nu måste kommentera just detta att den där rottingväskan har figurerat så pass länge här att du nu väl ändå måste vara värd ett inköp snart 😀

  2. Snyggt collage som vanligt, som vanligt!!Blått och vitt och casual och preppy är my favourite choice of drugs.

  3. Mrs.b: Plötsligt händer det ;)Caroline: Sommarvärmen kommer och går, men ok med denna outfit kan jag ta en dags regn :)Anna: Haha! Jag har väntat länge nog nu :)Ida: Tack! Karin: Som vanligt, som vanligt jätteskoj att få respons på det man gör :). Tack!

  4. Såå fint collage och man får massor av inspiration och bra tips.Har tänkt köpa stövlarna, fast i en annan färg.Sen hade jag ju inte tackat nej till väskan heller 🙂

  5. Ingen gör plock-collage som du Weronica! Detta skulle fungera utmärkt som inköpslista åt mig :)Har inte riktigt hunnit med att följa alla inlägg sedan du kom tillbaka från Gotland. Mycket med barnen, huset och nu är vi precis hemkomna från Kreta. Har bara hunnit lägga en snabb blick på det senaste. Gillar de fina recepten mycket! Ser fram emot hösten på bloggen :)Kramar/diana

Leave a Reply

Your email address will not be published.