Plockat 0909

rosagult-copy.jpg

Denna morgon fiskar jag upp följande.

* Även om jag uttryckte skepsis mot den andra Sex and the City-filmen i fredags, så kommer jag naturligtvis att titta. Och som jag skrev då. Halva nöjet är att se bilder från inspelningarna. I går samlades hela gänget i NY – naturligtvis färgkoordinerade. Tjusigt.* Benita på Chez Larsson och hennes projekt i ordningens tecken gör mig grön av avund, men tipsen gör att jag tror att det finns lite hopp för oss alla. Nu har denna begåvade kvinna även öppnat en shop där man kan handla fina tavlor i punch art-teknik, där små hål i pappret bildar ett motiv. Jag gillar det gula trädet.* Blossas giv att erbjuda en årgångsglögg har blivit en medial succé inte minst i bloggosfären och folk köar för att få tag i flaskor. Nytt för i år är att man kan förhandsboka online. Vi har ingen samling av flaskor. Mannen är glöggentusiasten i familjen, men han dricker den gamla vanliga. Jag föredrar vitvinsglögg. Barnen brukar vilja köpa sig en flaska lättglögg, men den blir alltid ståendes. Kanske apelsinvarianten kan vara något? Flaskan får i alla fall gärna pryda vårt kök.* Brio släpper en specialutgåva i samarbete med Hello Kitty. Här har vi maximerat katten under flera år i egenskap av en förälskad dotter. Intresset börjar svalna nu när det gäller kläder, men planscherna är kvar liksom lite annat smått och gott. Min dos av katten känns mättad för ganska lång tid framöver :).

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.