Klassiskt igen

Jamen, vi kör väl ett modecollage till nu när jag har ångan uppe. I dag blir det klassisk powerdressing. Det är en stil som finns i alla prisklasser. Den känns extra aktuellt i höst när modet i lågkonjunkturens spår går mot mer bas och saker som varar länge – helt enligt min filosofi.

modecollage10sept-copy.jpg

Den ärmlösa klänningen i klassisk skärning med avtagbart skärp som markerar midjan och med klädda knappar i ryggen är ett höstfynd från H&M. Den fungerar som fin klänning kvällstid med en jacka eller kofta. På dagtid kanske man har en blus eller en enkel polotröja under. Den klassiska ullkappan med stor krage finns hos Lindex som även har handskarna med snygg dragkedjedetalj. Det syns inte så många hundtänder bland kedjorna än så länge, men det kommer nog. Stövlarna kommer från Ecco och den ursnygga portföljen  – verkligen ett ting för livet – finns hos Alstermo Bruk. Nästa fredag är det dags för Coco – här parfym och budgetpärlor från H&M.

Evigt tjusigt.

15 comments

  1. Den klänningen hade en kompis till mig på sig på en fest i lördags. Jag trodde hon hade låtit sy upp den, supersnygg skärning, vackert tyg – såg dyr ut!

  2. Snyggt collage – igen. Gillar verkligen klänningen! ser superduper ut!Jag provade Eccos stövlar i olika modeller i förra veckan. De är jättesnygga, men tyvärr var de så smala så att stuprörsjeans blev knöliga inuti. Trist på så snygga skor!

  3. Du har så bra smak!!Ett tips till Karin L ovan -Lindex o gina tricot har leggings som ser ut som jeans Går ner i trånga skaft 🙂

  4. Inspirerande och välmatchat kollage. Som vanligt. Du har fått mig såld på hundtänder… Tänkte jag skulle sticka något i detta mönster. Får se vad det kan bli…. för övrigt tycker jag allt att Chanel´s 5:a är grovt överskattad, och håller mig till doldisen Chanel No 19.

  5. Underbart collage! Och inspirerande, jag gillar klänningen och du har fått mig såld på hundtand, jag vill se ännu mer av den varan. Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.