Kids * fyra

kidsgangerfyra-copy.jpg

* Lotta Kühlhorn kommer med textilien AnnaMoa med säljstart den 1 oktober hos IKEA. Inspirationen kommer från fabler och ordspråk om djur. Skogstrenden fortsätter att vara stor när det gäller barnkammarinredning. Det är svampar, träd och djur för hela slanten. Jag tror därför att vi kommer att se Kühlhorns mönster i många barnrum framöver. (Pressbild: IKEA) * Pija Lindenbaum är en stor favorit. I höst kommer Siv sover vilse som recenseras i SVD i dag. En given högläsningsbok i höst! (Pressbild: Norstedts) * De charmiga Brokiga kommer i en lite ny upplaga till hösten. Vi har en liten smal kudde där vi väljer vilken figur vi vill vara. Pussen ovan är ju oemåtståndlig :). * Det är ingen tvekan om vilka figurer som gäller i förskoleklassen. S-T-A-R-W-A-R-S Punkt När den stora kedjan lanserar något på sina tröjor så kan man räkna med att det dels ligger i tiden, dels får en lavinartad spridning. Det är ingen vild gissning att många små kommer att önska sig stjärnornaskrig-plast i julklapp. Hjälmen som förvränger rösten till rätta stuket finns bland annat hos Dodde. Kanske även något för en mamma att trycka på sig på huvudet och få lite stuns till det eviga tjatet om att städa rummet ;)?!

8 comments

  1. åh brokiga kudden i färg wow säger jag! Underbar=)Gillade tyget från Ikea, den färgskalan tilltalar mig mycket! Hoppas du har det fint därborta på andra sidan i solen:) Kram Mia

  2. De nya tygerna från Lotta är verkligen toppenfina. Antar att det kommer vara rätt snabb åtgång på dom när de kommer i butik! Det gäller att skynda sig!Kram/Johanna

  3. Johanna: De lär säkert bli poppis ja. Jag hoppas bara att IKEA har satsat på tygkvalité denna gång. Jag blev så himla besviken över det flortunna ödet som drabbat Edholm/Ullenius vackra fågelmönster i våras. Men hoppet lever för Külhorn :)!Saravillfara: Precis! Gjuten 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.