Grön blick

lonn-copy.jpg

Det kallas väl selektivt seende. Man ser olika saker under olika faser i livet. När man är gravid eller längtar efter att bli det, finns det helt plötsligt stora magar överallt. För att inte tala om alla barnvagnar som väl alltid funnits där, men som man inte sett så intresserat på tidigare. I dag är det sjuksoffa här hemma med liten ynklig son och Bolibompa. Och vet ni? Det är faktiskt en vacker klassisk trädgård i Jane och draken. Det är fina låga häckar som skapar rum i den där slottsträdgården. Buxbom månne?

tradgardensformed.jpg

Lite mer handfast inspiration står att finna i en bok som jag redan har nämnt några gånger – Trädgårdens form av Margareta Diedrichs. Jag återkommer ständigt till denna bok om grunderna när man planerar en trädgård. Instruktivt och mycket inspirerande. Nu kan man provläsa lite i boken på Adlibris. Mina varmaste rekommendationer! (Bild: Skärmdump från provläsning av boken på Adlibris)

4 comments

  1. Ja, den boken köpte jag tidigare när du tipsade om den. Är jättenöjd! Äntligen en bok med lite mer modern touch.Ang. det här med vilken ände man ska börja i. Jag hade turen att få en halvtimmes gratis konsultation förra helgen – det är verkligen värdefullt med ett bollplank av en kunnig. För det hörnet i trädgården jag har haft funderingar kring har jag nu i alla fall lite varianter att utgå ifrån. Fast man känner förstås att man lugnt hade kunnat lagt en timme till bara på att diskutera detta hörn 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.