Armband

wnyaarmbandsondag-copy.jpg

I dag är jag söndagstrött efter kräftskiva i går. Titta så fint mitt Gunvor är på armen. I love it. Tack för snabb leverans, Ida! På andra armen sitter en rad tenntrådsarmband från Littmarck och Gotland tillsammans med min guldlänk som jag alltid har på mig. Det var dagens trötta jag det :). Hoppas att Ni har haft en fin helg!

9 comments

  1. Hej där! Tjusigt självporträtt! Och vilken fin samling armband du har.Här har helgen bjudit på snickeriarbete. Och den goda äppelpajen med mandelmassa du tipsade om någon gång – den var verkligen supersmarrig och kommer garanterat bakas fler gånger.

  2. Caroline: Det var en förhållandevis lugn tillställning med släkten, men visst är tiden förbi när man orkade med starka drycker och sen timma :).Mrs b: Den pajen är väldigt god! Kusinerna pallade stackars morfars äppleträd, så man kanske skulle fixa till en paj av frukten vi fick med oss hem :).Rebecka: Härligt med en god helg! Och skenet kan verkligen bedra då ;).Ida: Tack! Detsamma till dig! Jag gillar verkligen armbandet. Jättefint!Lis: Tack! Vad GLAD jag blir!

Leave a Reply

Your email address will not be published.