Annorlunda

trad.jpg

Min lilla hoppetossa till dotter har alltid varit den som skall klättra högst upp i träden ut på de riktigt risiga grenarna. I skolan ramlade hon ned och bröt armen på två ställen. Hon har tillbringat dagen på sjukhus. I kväll har hon opererats och ligger nu på uppvaket. Tänk vad allt kan vända bara så där. Nu blir det stilla liv ett tag. Ingen ridning. Men kanske kul att samla autografer på gipset ändå.

Henrik är den förståndiga lillebrodern som talar om för alla hur det ligger till. Nej Anna kan inte prata just nu för hon är på sjukhuset förstår du. I all annorlundahet när vi saknar de andra två, så okynnesäter vi ostbågar till Idol. Bara så där. En tisdag. Wow. [Enligt påsen är en portion 25 gram. Tjena moss du!]

I natt skall jag sova hos dig, mamma. Och när vi vaknar skall vi kramas.

Annorlunda, men ändå storartat vanligt.

20 comments

  1. Usch stackars liten då! Inget roligt att missa ridningen direkt heller ju! Hoppas mina jobbar kompisar tar hand om henne på uppvaket nu, annars ska jag skälla på dom;) Kram Mia

  2. Nä, det här var inte väntat på min kvällsbloggläsarrond – oj då! Skickar ett stort fång med varma kramar och Hello Kitty-rosa rosor till liten nyfiken och hoppas att hon snart blir bättre. Ostbågarna var ni värda! Kram till er!

  3. Aj aj, stackars lilla tjejen! Krya-på hälsningar till henne!Min lilla 2-åring sprang i väldans fart från dagis idag och ramlade pladask på asfalten – ena kinden uppskrapad och mörbultad, men jag är glad att dom små tänderna inte tog någon skada.

  4. Oj, stackars liten! En omvälvande händelse för ett barn, hoppas allt går bra och att hon inte har för mycket ont! Som tröst till oroliga föräldrar fungerar ostbågar bra 🙂

  5. Stackars lilla hoppetossa! Hoppas tiden i gips inte blir för lång, hoppetossor blir lätt otåliga, det vet jag av erfarenhet 😉

  6. Hoppas att din lilla Anna blir ordentligt ompysslad och att du snart kan samla de dina omkring dig! Förstår känslan då min klätterpojke var med om något liknande förra våren, man får en föraning om hur livet i ett slag kan förändras.KramAnna

  7. åå nej, jag blir alldeles lessen när jag läser det här. men det kommer ju gå så bra så och snart är lilla tillbaka igen som vanligt. varmaste tankar till er! mini

  8. Oj … jobbigt att bryta armen. På två ställen dessutom!…Hoppas att det läker fint och bra.Min lillkille bröt ju benet i nov-07http://tankebubblor.blogg.se/2007/november/gipsad.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.