Kids * fyra: Vecka 39

kidsgangerfyra0923-copy.jpg

*Danska RoomMate har i höst kommit med en rad glada hängare och magnettavlor som passar i barnrummet. (Genom Johanna B). Även här är djuren och skogen mycket närvarande och ugglorna fortsätter tappert att hoa i inredning för barn. Om man gillar ugglor så kolla även in denna sparbössa hos Barnvänligt. Hoho! *På tal om skogen – sötaste handvirkade flugsvampskallrorna hos Russinnet. *Normal förlag kommer ut med en uppdaterad fyll-i-bok till små – Älskade barn. Tanken är att skapa en bok för alla oavsett hur familjen ser ut. De uppslag som finns att provtitta på är mycket fina. *Höstens nya mockasiner från svenska Mocklis erbjuder Kurbits för de minsta fötterna. även Polarn och Pyret gillar Kurbits, liksom Dalarnas Emy Little och Kurbibs – haklappen med klassiskt mönster -som kom förra hösten. En trend för småttisar helt klart.

3 comments

  1. Nilla: RoomMate har en egen webbshop där man kanske kan handla, annars tror jag nog att vi kommer att få se hyllorna i svenska butiker också framöver. Fina är de!

  2. Fint!Själv är det tonårsrum här .JO KANSKE är jag före dig Eller? Kanske du tipsat om detta redan..Köpt ett armband HUMANITY -ursnyggt läderarmband där viss del av pengar na går till Röda korset och VärldsnaturfondenTror det är din smak

Leave a Reply

Your email address will not be published.