Väskan

thebag.jpg

Det här är något som jag har önskat mig under väldigt lång tid. Ett sådant där ting som omges av en viss aura. När man ser det någonstans, så stannar ögat lite extra. Just precis en sådan. Någon gång.

palmgrensed1.jpg

Denna gång är nu. Nu står den här. Den klassiska rottingväskan från Palmgrens. Den känns sådär främmande som saker gör i början. Samtidigt är denna första fas, innan man riktigt har gjort det nya till sitt, angenäm. Jag har väskan bredvid skrivbordet. Jag tittar lite på den ibland. Fånigt? Såklart! Men sådan är jag :)!

16 comments

  1. Jättefin! He he, jag är helt borta på klassiker. Jag har aldrig sett en sådan väska förut.. eller kanske jag har det.. Tycker du gör helt rätt i att njuta av något så vackert. Personligen skulle jag nog sitta och begrava näsan i den och lukta… Butiken verkar vara ett riktigt guldkorn.

  2. Vad vacker. Jag tycker det också är himla svårt att vänja sig vid nya väskor, jag håller just nu på att vänja mig med nya plånboken:) Haq det fint, se solen kikar lite smått fram på oss i dag:) Kram Mia

  3. Det är klart att man får vara fånig! Redan som 12-åring ställde jag nya fina saker bredvid sängen så att det skulle vara det första jag såg när jag vaknade!

  4. Underbar! Du ska var så nöjd med din vackra väska. Smart att satsa på klassiker som bara blir snyggare med åren.

  5. Ett åååååh hörs från mina läppar….Känner känslan. Och den går inte av för hackor, inget impulsköp (som ju oftast blir ack så fel) kan ersätta något man länge suktat efter och tillslut fått eller köpt. (Fått är ju helt klart härligare! 😉 )

  6. Verkligen jättefin och passar enligt mitt tycke perfekt till Dig! Visst är det härligt att äntligen få något man suktat efter länge. Kul!

  7. Grattis till väskan som nu äntligen är din! :-)Och det är klart att det ska kännas när man fått något fint, som man väntat på – tycker nog det vore trist om det vore tvärtom 🙂

  8. “..Holdt så meget af den, sov med den om natten. Lille Lise, Lille Lise fik en hue röd” så går en dansk barnvisa om den lilla lise som gillar sin nya mössa så mycket att hon sover med den på sig. Gillar barnvisan för jag känner igen mig. När man har gått och längtat efter något och så får det är det underbart att bara titta och känna och vänja in sig. En riktigt fin investering har du gjort!

Leave a Reply

Your email address will not be published.