Hjärta

annaprofil.jpg

Anna invirad i min kofta en blåsig dag på Fårö i somras.

Jo, nu är min flicka hemma igen. Operationen i går gick bra. Det är ingen typisk ynklig konvalescens här inte, utan några minuter efter hemkomst var det dags att gå ut för att visa upp gipset i grannskapet. Denna mamma hade gärna fått pyssla om lite mera. Jag har redan fått laga mitellan dock. Och efter ett tag fått titta på nallen som hon fick på sjukhuset. I morgon skall hon visa upp röntgenbilder i skolan. En hoppetossa är en hoppetossa – med eller utan gips. Älskade Liten.

Nästa dag: Nåväl, så kom ynkligheten ändå. Och mamma får rå om lite. En dag i soffan må skänka lite ro.

10 comments

  1. Vilken fin bild på en fin tjej! Visst sitter man som mamma med hjärtat i halsgropen många ggr, när den lilla ljuva flickan klättrar högst och springer snabbast och hoppas längst. Men hon kommer att behöva det. Om inte i barndomen, så längre fram i livet. Som kvinnlig världsmedborgare behöver man ha sånt med sig i ryggsäcken, att plocka fram och titta på ibland. Jag älskar din blogg! Den är så inspirerande och härlig, alltid vackra bilder och fina ‘reportage’.

  2. Så skönt att din dotter är hemma igen. I din beskrivning påminner hon om min syster – som klättrade i träd och på lyktstolpar…. och jag ler inombords. Hoppetossor är allt underbara

  3. Underbar bild på en fin tjej som verkar ha lite fart och fläkt också. Hoppas att det går bra med armen och att hon inte har alltför ont!Trevlig helg!

  4. Vilken härlig tjej!Jag jobbar hemma idag och längar efter ditt fredagssvep. Det är alltid lika efterlängtat 🙂

  5. Oj oj oj, vilken fin bild. Känner så igen min egen dotter i din. Hon har dock inte brutit några ben (än) men det kommer säkerligen. Hoppas det inte kliar för mycket under gipset och att ni får en trevlig helg. Tack så jättemycket för kommentaren om filtarna, det värmde (kommer forfarande ihåg när en kompis ringde och skrek i telefonen att min grodafilt hade blivit bloggad om, då var jag stolt, tack)KramTina

Leave a Reply

Your email address will not be published.