Ljuva sommar

Jag fann ett inlägg från början av juni som jag aldrig publicerade. Nu var det lite kul att hitta i skenet av den sommarnostalgi som man börjar hålla sig med när höstvindarna blåser allt hårdare. Alla årstider har sin charm helt klart. Och vissa saker gäller för hela året :).

sommar-copy.jpg

“Och sommaren kan ju vara så mycket mera:

– En grillglöd som inte riktigt tar sig och hungriga magar som väntar på mat.- Ett nytt recept på avocadoaioli som trixas till i värmen och som blir – fullständigt oätbart.- Kan man bli smått galen av att tjata på barn (ens egna och andras) som grejar med allt möjligt som de inte skall göra? Ja, det kan man…- Kan man bli smått galen av allsköns småfix och att alltid vara den som skall vara en levande uppslagsbok med alla svar på var alla obskyra grejer – och även de vanliga – finns? Ja, det kan man – speciellt i stekande sol.- Mysig uteätning med kladdigt smör. Getingpanik.- Snygga grisrosa kinder.- Meningsutbyten om arbetsfördelning. You måla hus – Me allt annat.

Ljuva härliga sommar!”

Eget fotografi från Fårö med citat av Henry Wadsworth Longfellow. Jag får många frågor på mejlen om var det är bäst att bo på Gotland. “Mitt” Gotland är framförallt norra Gotland från Visby och upp till Fårö. Det är där vi är mest, även om vi åker på en del utfärder söderut. Avstånden är inte så stora på ön. Gotland är alldeles speciellt var man än är.

3 comments

  1. Åh vilket underbart kort, fårö är paradiset på nära håll liksom:) Håller med dig om sommaren men du glömde ju det där med att mamman ständigt ska ha nyrakade ben, jag gillar hösten då kan jag gömma mina lurviga;) Ojsan vad det blåser idag på oss, hoppas ni har kurat in er hemma allihopa och att Anna mår bra med den lille armen:) Kram Mia

  2. Här är också höst, löven virvlar i vinden och emellan kommer några droppar från den regntyngda himmelen. Men det är så skönt att kunna krypa upp i soffan och kura ihop sig, bara titta ut, höra vindens vinande i kaminen och bara njuta av stunden. Allt har sin tid och varje årstid har helt klart sin charm.Vill passa på att erkänna en liten (inspirations)stöld. Tycker så mycket om både dina och Helenas bilder och kollage. Bestämde mig för att göra ett eget igår, vissa detaljer går ju helt klart igen… Hoppas att det känns ok ändå!Hoppas er lillstrumpa kryar på sig där hemma och hälsa henne att träden står där för att klättras i!kramkram=)

Leave a Reply

Your email address will not be published.