At Home

Hemmagarderoben tjänar också på en viss höstuppdatering. Det är lätt att man glider runt i gamla udda urtvättade kläder som definitivt har sett sina bästa dagar. Det är i och för sig en del av charmen, men nog skulle i alla fall jag behöva investera i lite snyggare set för hemmabruk :).

modecollage23sept-copy.jpg

Setet ovan i stretchig bomullstrikå finns hos H&M för 198 kronor per del. Tröjan i snygg skärning finns hos La Redoute. Shepherds söta tofflor i ballerinamodell finns hos Brandos. Jag har fått flera mejl om Humanity for all:s armband, som redan sitter runt ett antal bloggerskors armar. Om Du väljer att vira visdomsord runt Din arm så går en del av intäkten till välgörande ändamål. Kusmi te i höstsmaken äpple hos Spiti och ekologiskt läppbalsam från Figs & Rouge i vacker förpackning hos Eleven. + Choklad såklart!

13 comments

  1. Jo sannerligen mina urtvättade svarta mjukisar från H&M har nog sett sina bästa dagar, så en uppdatering yes please… underbara armban..must have:9 ha det fint kram Mia

  2. Kusmi tea är jag redan såld på, tofflorna ser ljuvliga ut. God knows att det behövs varma tofflor på fötterna här när vintern kommer… Snyggt armband med fint budskap! När det gäller hemmaoutfiten, så behöver min definitivt uppdateras, mina mysbyxor har passerat bästföredatum för längesen…

  3. Precis dessa tankar tänkte jag i helgen. Mysbrallorna, som redan tidigare har målarfläckar, utökades då med rödvinsfläckar. Och jag bemödade mig inte ens att byta om (“äsch, det har ju redan torkat i princip”). :-)En uppfräschning känns helt klart på plats – det är ju verkligen plagg som nyttjas varje dag (i alla fall hemma hos mig), så där borde man unna sig nytt med lagom mellanrum.

  4. 🙂 Strålande, som vanligt!Kan vara ett alternativ till alla oss som inte prioriterar att lägga pengarna på ett Juicy-set.

Leave a Reply

Your email address will not be published.