+++++

Åh, detta var precis vad jag behövde denna något energilösa dag. United States of Tara hade premiär i Kanal Nio i torsdags. Jag tittade i dag. Så bra! Storyn av Diablo Cody (som ligger bakom fina Juno) om en kvinna med multipla personligheter låter väldigt skruvad, men det fungerar. Tara har man och två barn, men blir även T, en obstinat tonåring, Alice, en pedantisk hemmafru samt Buck, en öldrickande hårding. Det är fantastiska skådisar, en rapp dialog och humor. Jag vill definitivt se mera!

Toni Colette är något av en personlig favorit sedan kultfilmen Muriels Wedding. Förra veckan fick Colette mottaga en Emmy för sin roll som Tara. John Corbett, mest känd för sin roll som Aidan i Sex and the City, spelar Taras man Max. Jag gillar honom också. Kort sagt – titta på United States of Tara!

signature

4 comments

  1. Ahhh det låter som en bra o annorlunda serie, jag gillar Juno skarpt!Här är det aldrig nåt bra på tv, men man får mer tid till att blogga då, haha!Ha en fin dagKram Gunilla i Singapore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *