Röd-Grön

torp2.jpg

Nu var det länge sedan jag var med i någon fotoutmaning. Nillas temaveckor är dock något av en tradition, så den utmaningen hakar jag på. Denna gång är det komplementfärger som gäller. Måndagen är röd och grön. Jag fotograferade mitt bidrag i hällande regn i lördags. Vi var och tömde vårt gamla torp som vi inte har bott i på ett antal år. Makens föräldrahem är en gård som har ett antal torp på ägorna. Vi har bott i några stycken under årens lopp, men jag som är uppväxt på den plattaste slätten, har inte riktigt funnit ro i själen bland massor med skog. Det primitiva livet har helt klart sin charm och skönhet, men nu får det bero för oss ett tag.

Fotografi: Weronica

5 comments

  1. Vacker bild! Fin röd och grön i den. Vad roligt att du vill var med! :-)Kul att det blivit en tradition. …Jag ska försöka upprätthålla den, om än så bara en gång om året 🙂 Jag kan förstå att det kan bli lite mycket att bo i torp just nu med nytt hus och mycket på gång. Men om några år kanske… Ha en fin dag.

  2. Nilla: Kul att vara igång med temaveckan! Det var länge sedan nu som sagt. Ibland är det bra med en spark i baken för att tänka kreativt kring foto. Tack för den här utmaningen!Vi får väl se om det blir torpliv för oss mera. Jag är egentligen lite för bekväm för hela grejen med utedass och ingen el. Sedan är jag så himla mörkrädd :). Men man skall aldrig säga aldrig iofs! Ha en fin dag Du med!Lisa: Ja, det är en klassisk skön kulör som alltid är fin – håller med!

  3. Vackert rött och grönt! Vad synd att du inte trivdes riktig, men jag förstår dig. Ibland kan det faktiskt bli för mycket skog. /Anette

Leave a Reply

Your email address will not be published.