Tråd

“Jo, visst överlevde jag det årliga besöket hos tandhygienisten. Jag har en riktig hangup kring att ligga där med vidöppet gap. Jag känner mig sällan så utsatt som just precis då bland alla salivsugar och vassa redskap som skrapar på tänderna. Huu…. Tandtanten har alla de rätta korten på bordet. Själv kan jag bara tänka på allt jag borde ha gjort under det där året som bevisligen förflutit sedan förra besöket. Bot och bättring ännu en gång”.

floss1-copy.jpg

Så skrev jag förra året vid den här tiden. I går var det dags igen. Samma visa igen. Jag överlevde igen. Bot och bättring igen. När jag såg trycket Floss hos Hijirik kunde det inte ha varit mer lämpligt med andra ord. Snart i ett badrum nära mig. Här skall flossas ;).

4 comments

  1. Själv gillar jag att gå till tandhygienisten, fast jag kan också vara lite dålig med tandtråden i perioder. Som tur är har jag en bror som är tandläkare som brukar ligga på med nyttan av tandtråd 🙂 Roligt tryck!

  2. Hej, jag läser min första termin till just tandhygienist, och jag kan tipsa om att köpa infärgningstabletter som finns på apoteket (de flesta iaf). Det blir rött där man borstat dåligt, och speciellt där man missar med tandtråd. Då ser man hur dålig man är, hjälpte iallafall mig att att bättra på det där med tandtråden.. :)Ha en bra dag!

  3. I had got a desire to start my commerce, however I didn’t have got enough of cash to do that. Thank heaven my colleague told to utilize the home loans. So I used the college loan and realized my old dream.

Leave a Reply

Your email address will not be published.