Ett eget rum

Åh, vad jag gillar den här! Ren materiell lycka :). Jag har länge haft en böjelse för de klassiska Penguinomslagen. I muggform är de ack så galanta. Jag läste Viriginia Woolfs A Room of One´s Own under universitetstiden. Jag har alltid haft symbolen levande för det där egna rummet. Rummet med de egna tankarna och de egna sakerna.

penguincollageed1.jpg

Fina Lina var en av mina första bekantskaper i bloggosfären. I dag listar hon fyra favoriter i hemmet och uppmanar den som vill att haka på. Ett mission impossible kan jag tycka. Jag tar väl en del av mitt egna rum i alla fall. Mitt pilbladsrum som jag trivs så bra i. Jag är glad för detta varje dag.

Min Laminofåtölj fick jag i trettioårspresent av den samlade skaran. I den står en Mademoiselle och en kudde från Klässbols som jag fick i inflyttningspresent av en rar läsare. Bredvid fåtöljen står min PS Karl Johan-pall från IKEA. Böcker såklart. Jag är mycket böcker. Och på toppen av svampen min knallrosa anteckningsbok och den nya muggen. Favoriter hela rasket :)!

6 comments

  1. Fina på dig själv! :)Ja, detta känns som du och givna favoriter för dig och jag ser dig nästan sitta där på fårskinnet omgiven av dina pilblad, bläddrar och sippar te. Kul att du hakade på hoppas fler faller in. KvällskramPS. Nu har jag visat barnen klippet från Robin och vi har skrattat tillsammans. Klockrent var det! DS.

  2. Nilla: Här trivs jag :)Lina: Jag skrattar fortfarande 😉 Tycker att det är så på pricken! Skoj utmaning som man kan göra om igen med andra infallsvinklar. KramMrs b: Ja, visst gör den 🙂 Jag gillar den ack så mycket!Charlotte: Tack! Detsamma till dig!

  3. Kul att se att kudden kom till användning. Jag finns här i bakgrunden även om jag inte kommenterar så ofta. Har flyttat hem permanent, så leveransen är aldrig mer än på andra sidan sjön om kudden behöver en kompis 🙂 Varma hälsningarSofia

Leave a Reply

Your email address will not be published.