3 comments

  1. Oj *torkar tårarna* jag har skrattat nu. Tack finaste citron-mamman för tisdagens bästa stund – än så länge! Klockrent! :)Visst har det varit kul att följa in i denna… vad ska man kalla den… surrealistiska värld. Oj, jag kan knappt stava för alla skrattårar. Underhållande, och lite skrämmande på en och samma gång. Jag föll direkt för Maria – man vet liksom inte om hon är äkta eller spelar – humor har hon i alla fall under det blonda hårsvallet. :)Kram på dig!

  2. Fantastiskt bra. Har faktiskt nästan lyckats missa Hollywoodfruar – men har sett tillräckligt för att inse att detta är genialt. Bjuv-dialekten sitter klockrent. 🙂

  3. Lina: Haha! Jag skrattade också ihjäl mig första gången och har sett flera gånger om nu. Så klockrent 🙂 Kram!Malin: Eller hur :)?! Jag har sett alla avsnitten. En helt skruvad värld – såklart iscensatt och klippt för att vara provocerande underhållning för oss lagomsvenskar. Dialekten sitter som ett smäck 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.