Mom and the city

Sarah Jessica Parker trampade New Yorks gator i går tillsammans med sonen James Wilke. Det ryktas om att Carrie är på väg till Marocko för vidare äventyr i filmens värld. James Wilke sportade manchesterjacka, jeans och uggs, medan mamma Sarah Jessica var restjusig i grått. Jag gillar kombinationen mellan den långa vida kjolen och den mer kroppsnära koftan. Det är även snyggt med materialmötet i finkjol och kofta med mer ruff struktur. Grått och svart är en klassisk kombination, här med en beige scarf. Snyggt hela kittet!

Grå kappa och kofta från H&M, längre kjol från Taillissime/La Redoute, scarf från My Pashmina, handskar med fin rosettdetalj från Lindex och boots från Rizzo. Den lite större väskan i skinn för en lättare packning finns hos La Redoutes outlet för halva priset. Den snygga flätade länken med silverfinish finns hos utvalda Indiska butiker från och med nästa vecka.

signature

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *