Kvällstid

Jag fick ett önskemål om att göra ett modecollage ( dressat, men inte superdressat var uppdraget) kring temat “en kväll på stan´”. Varsågod Mette – Hoppas att Du hittar lite inspiration till er kväll på byn! Och till alla er andra också såklart :)!

modecollage5noved-copy.jpg

Denna gång blir det klassiskt helsvart med materialmöten och en liten paljettväska som en modetwist. Om man vill tillföra färg gör man det lätt med accessoarer. Eller kör med klassiska Hollywoodläppar om Du är på det humöret :).

H&M har laddat upp med partynyheter. I dag plockar jag en fin sidenklänning i en A-linjemodell som passar många. En fin detalj är de nedsydda vecken på klänningen. Ett vinterfynd för trehundranittionio riksdaler. Paljettjackor är stort, stort, men om man som jag inte känner att man vill vara riktigt så cool, så kanske den lilla paljettväskan kan passa som modetillägg. Med en sådan utsmyckad väska kan man ta det lite lugnt med övriga juveler. Även väskan finns hos H&M. Om man inte vill känna sig för dressad så passar det fint med en liten cardigan till klänningen. Koftan ovan från In Wear har trefjärdedels- puffig ärm i angora som kompletterar sidenet på ett fint sätt. Till slut ett par klassiska Mary Janes i lack från Have 2 Have. Trevlig kväll!

13 comments

  1. Men åååhhh! Weronica! Jag älskar dina modecollage! Vet inte hur många gånger jag har inspirerats och gått ut och shoppat efter dina ihopplock! Fortsätt gärna med flera!/ Jessica

  2. Neimen, tusen takk!!!Nå ble jeg kjempeglad her jeg sitter 🙂 Oj så fint også … denne skal jeg se veldig veldig nøye på – for snart er det jo tid for oss å reise til Oslo.Så flott! Det ser helt ut i min smak, absolutt! Å så snill du er Weronica ! Du har helt underbare modecollager, så er det sagt igjen også. KRAM!

  3. Alla: Vad KUL att Ni gillade urvalet! Tack för alla fina ord!Therese: Jag använder Adobe Photoshop Elements.Mette: Vad glad jag blir att Du gillar collaget! Jag hoppas att Ni får det riktigt bra i Oslo!

Leave a Reply

Your email address will not be published.