Hämta efter skolan

Lilla Violet Affleck studsar ut från sin skola i Santa Monica i går. Mamma Jennifer Garner är i vanlig ordning fint klädd i stilfull Casual Chic. Det är en bärbar outfit som är lätt att tycka om och som fungerar i många olika sammanhang. Jag gillar den!

Polotröjan i lammull från La Redoute verkar vara ett fint värmande höstfynd. Den snygga kjolen finns hos Esprit/Ellos. De klassiska stövlarna finns även de hos Ellos. Den röda skinnväskan hittar man hos Lindex. Casual Chic!

Bild: Celebrity Baby Scoop

8 comments

  1. Glammigt värren än det jag hämtar kidsen i må jag säga:) Polo de var länge sedan jag tror jag använde senast när jag typ var 17:/ Ha en fin fortsatt dag! Kram Mia

  2. Mia och Lisa: Men så har vi som tur är inte heller ett gäng fotografer som står utanför och väntar på oss när vi hämtar barnen 😉 Då kanske man skulle piffa till sig lite mera än nu 🙂 Polo använder jag ibland, men det får inte stickas på halsen. Det gillar jag icke. KramMinks: Absolut! Heja dig med magen 🙂

  3. Supersnyggt! Röda läppar tycker jag att man kan ha jämt, det piggar upp!Kra Lo, som just nu budar på en lägenhet och känner mig som ett nervvrak…

  4. weronica :ha ha vad jag garvade åt ditt svar, nej så klart det är ont om papparazziz här ha ha annars skulle de svarta joggingbrallorna lätt förvandlas till något glammigare;) KRAM

  5. Den där röda väskan vill jag gärna ha! Man blir glad av rött. Jag tycker det är synd att jag ser ut som en, tja, mupp, i rött läppstift. Det är ju så snyggt på andra!

Leave a Reply

Your email address will not be published.