Vackra ting: urbnCal

kalender1.jpg

urbnCal är en sådan klockren idé tycker jag. Jollygoodfellow har cyklat runt Stockholm och fotograferat nummerskyltar på husfasader. Alla datum i alla månader representeras av en fasadsiffra. Under nästa år kan man ta del av hela bilden med adress varje dag på urbnCal hemsida. Jag föll som en fura och i dag kom mitt eget exemplar på posten. Det skall bli ett sant nöje att hänga upp denna kalender på väggen!

kalender.jpg

Hela nästa års vackra ting!

Fotografier: Weronica – En mammas dag

6 comments

  1. Snyggt och smart! Design när det är som bäst… 🙂 Angående förra inlägget så måste jag erkänna att jag inte alltid är fullt så casual chic som Jennifer vid dagishämtningen… Önskar att jag vore dock. Tack för bra tips! 🙂

  2. Tuff kalender. Kommer tänka på en kompis till mig som gjorde något liknande – en personlig adventskalender där hon fotade sig själv utanför diverse husnummer och andra siffror. Bilderna skickades sedan med e-post och så tog det x antal dagar innan man fattade var det var och slutade tro att hon drabbats av något exhibitionistist spam behov 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.