Finalen

saffransskorpa.jpg

Nu laddar jag upp. Snart är det dags för det sista avsnittet på säsong ett av True Blood. Bite me ;)!

UPDATE: Jaha ja. Never ending story. Cliffhanger. Den som lever får se :).

5 comments

  1. 10 minuter kvar. Undrar hur länge det dröjer innan säsong 2 sänds? För det finns väl en säsong 2…?!Väntar fortfarande på att SVT ska fortsätta sända Big Love. Du missade väl inte den serien? 9 minuter kvar. Hinner fixa en kopp te. Och några pepparkakor.

  2. Jag har hört så mycket gott om den serien, måste nog kolla! Såg första avsnittet men tyckte det var konstigt men med tanke på alla som är så fast i serien bör jag nog ge den en chans till, eller? 🙂

  3. Den där uppbullningen såg inte dålig ut. Vi har än så länge bara avsnittet på DVDn. Hoppas att hinna kolla ikväll. 🙂 Visste inte att det var sista dock… Snyft… Många på jobbet har kommit en bra bit på säsong två. Tydligen ännu bättre…

  4. Mamman i huset: Hoppas att Du hann slå dig ned med tillbehör :). De sa att nästa säsong skall sändas efter OS i februari. Ja, vad hände med Big love? Jag såg första säsongen och gillade den mycket. Sedan bara – försvann den. Hoppas på comeback där!Camilla: Det är lite konstigt och skumt, men man fastnar ändå. Vampyrer och övernaturligheter är inte alls min grej, men detta dras jag till då de har lyckats få till en mycket speciell känsla. Jag är inte riktigt lika förälskad i serien som jag var precis i början, men jag lär fortsätta att titta ändå :)Proforma: Fler avsnitt i februari. Och sedan kan man kolla de aktuella på SVT Play.Malin: Haha! Tja, alla biscottis gick inte riktigt åt 😉 Nu har mina hämningar släppt och jag har konsumerat delar av säsong två som nu sänds på Canal plus. Det var stört omöjligt att vänta där :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published.