Julklappstips II

cashmere.jpg

Psst tomten – en av mina favoriter online- My Pashmina – som säljer prisvärd cashmere med fin kvalité har 22 % på sortimentet i 100 timmar med rabattkod YUMMY22 . Passa på att fylla upp säcken!

Magen är trind av dagens saffranssemlor. Bildbevis i morgon :).

6 comments

  1. Hej Weronica!Som TACK för att du förgyller min vardag får jag ta och bjuda på ett armband. Vilken färg och storlek önskas?!?!?!Låt oss säga- en 1a advents present!Kramar Klara

  2. Hej och tack för tipset om My Pashmina! Har du själv beställt därifrån någon gång? Jag är själv sugen på en sjal, men har svårt att bestämma mig för vilken.Birgitta

  3. Tittar in för att önska en trevlig advent. Jag tittar till dig och Helena lite då och då, ni är så inspirerande. Ska kolla in My Pashmina. Kram Linda

  4. Klara: Det var värst 🙂 Jag må mejla då!Birgitta: Jag har handlat ett antal gånger från dem. Alltid smidigt och jättefina varor till det priset. Jag har aldrig returnerat, så det handhavandet vet jag inget om. Jag har sjalar i olika storlekar i 70 % Cashmere och 30 % silke som jag använder jämt, lika med deras rundhalsade kofta. Jag är snart inne på min tredje. Jag sliter ut armbågarna :). Rekommenderas varmt!Linda: Tack för fina ord! Helena och jag sträcker på oss! Ha en fin första advent du med!Linruz: Detsamma!

  5. Jag tänkte bara tipsa om att jag också säljer Pashmina/Cashmere sjalar – importerade sjalar som är otroligt mjuka och fina. Alla finns på min sida http://karoleen.se/pashmina. Mjuka, fantastiska färger, unika exemplar, billiga och jag finns i Sverige! =) Hoppas du tar och kollar in min sida =)

Leave a Reply

Your email address will not be published.