Julhandel

Jag är slut som artist efter en dag i Stockholms affärer. Det är sannerligen trevligt, trevligt med en lyxig dag mitt i vardagen!

rodaelefanter-copy.jpg

Estrids elefanter i rött.

5 comments

  1. Är nyfiken på vad det blir av ditt röda elefant tyg?!Här saknas det vackra trycket – ska kanske skriva upp på önskelistan…Kunde tagit vilken kulör som 🙂 Det är något magiskt med elefanterna, men jag begriper inte riktigt vad. Kanske det som “gör det”?

  2. Mrs B: Det var det också :)Idéverkstan: Jätteskönt att bara driva runt för nöjes skull ett slag. Det var lugnt på gatorna en måndag också. Mycket trevligt var det!Karin: Tjusigt! Såklart ;)Dona: Det blev inget tyg för mig i går. Jag stod och nöp i tygerna dock för att försöka bestämma mig vad jag skall satsa på för längd här hemma. Jag tror att jag kom till ett beslut denna gång. Halva nöjet är ju att planera och klura innan man gör seriösa investeringar 🙂 Jag håller med. De där små elefanterna trippade in i mitt liv för många år sedan och sedan har de stannat. De skänker hemkänsla i vilken form som helst.

Leave a Reply

Your email address will not be published.