Fredag

frostigt.jpg

Den vackra frosten är redan ett minne blott. I dag har vi stått i vaccinationskö, så nu har även jag en tung arm och ett tungt huvud. Jag må erkänna mig besegrad av trötthet och avsaknad av inspiration denna fredag. Fjorton fredagar har jag kört fredagssvep, men i dag är det nog illa med den varan. Jag sveper vidare snarast möjligt, men i dag får jag lov att nöja mig med att tillönska er alla en riktigt fin helg. Ha det så bra, så hörs vi snart igen! Kram Weronica

Fotografi: Weronica – En mammas dag

signature

9 comments

  1. Alla behöver en pausknapp som man får trycka på ibland.Självklart förstår vi att du tycker på din idag min vän.Ta hand om dig och hoppas att bivrkningarna ej blir fler.Mysig fredag på dig.Kram Lina

  2. Ha en riktigt skön fredagkväll! Just fredagarna tycker jag brukar ha en tendens att vara både trötta och spaka efter veckan som gått. Duktig du som varit och tagit sprutan! Själv har jag varken kommit iväg själv eller med döttrarna, just en snygg sjuksyster 😉

  3. Ha det så skönt! Bra att också luta sig tillbaks och inte svepa. Jag har haft en lång dag och gjort ett bra val. Jag känner mig vuxen. I Uppsala har vi hunnit med andra sprutan tom. på barnen. Lite tur, lite skicklighet 😉 En av fyra fick biverkning med feber. KRAM

  4. Hej! Förstår att du känner dig hängig. Resten av familjen frös bara mest, men jag fick miniflunsa och blev deppig av sprutan i ett par dagar. Sköt om dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *