Andra advent

stjarnairyggastak.jpg

Det är en i sanning seg helg. De andra familjemedlemmarna har fått ont i armen av sprutan, men för mig blev det däckning. I dag känner jag mig aningen bättre. Nu må man vara rustad för kommande tider hoppas jag. I går satte vi upp en stor stjärna uppe i ryggåstaket. Vi blev väldigt nöjda. Det blev en helt annan känsla i det stora rummet och ett mysigt juligt sken. Vi fick mersmak och beställde faktisk några stjärnor till att hänga i taket på några andra ställen. Så summa summarum – det fungerar utmärkt att placera stjärnor på andra ställen än i fönster.

tomtarframurvrarna-copy.jpg

Vi har fortfarande inte satt upp så mycket på väggarna. Ovanför soffan på övre plan har vi i alla fall fått upp en hylla med Tolomeo-spotlights för kvällssagor, där man kan placera saker efter behag. Här har det blivit lite tomteparad för tillfället. Jag gillar att koncentrera julpyntet och mer tänka i grupper än att placera ut för mycket.

Inga lussebullar till fikat idag som planerat, men det andra ljuset tänder vi ändå. Hoppas att Ni har en fin andra advent!

10 comments

  1. Vad fint det blev med den stora stjärnan!Bra det där med tomtar i grupp också. Jag har inte tagit fram några tomtar alls ännu, ska kanske ta en titta på vad som finns i tomteväg 🙂 Ha en fin kväll.

  2. Så snyggt det blev med stora stjärnan! Ser ut att passa perfekt där uppe.Här hemma har varken tomtar eller lussekatter synts till, men vilket år som helst… 🙂

  3. Supersnyggt att hänga pappstjärnor på andra ställen än just bara i fönstrena…Väldigt läcker bild också!Önskar dig en fin ny vecka och lite bättring efter sviterna av sprutan!Mariette

  4. Nilla: Ja, det blev jättefint tycker vi! Mysig stämning! Tomtarna är på g här. Några har kommit fram och några väntar i lådan. Så himla många tomtar är det egentligen inte, men några favoriter blir det ändå. Ha en fin dag!Linruz: Ja, det fungerar väldigt bra! Vi har hissgardiner i nästan alla fönster och då går det sådär med fönsterstjärnor. Men i taket har vi plats och där blev det stämning på HÖG nivå – typ 😉 Tack! Lite piggare i dag! KramMrs b: Ja, det blev riktigt bra. Haha! Man får ta det i sin egen takt :)Tulipa: Ja, visst är det! Jag har nog inte riktigt tänkt på det innan, men nu syns det på flera ställen. Tack!

  5. Hoppas du mår bättre idag! Jag fick också spruta i fredags och har släpat på konsekvenserna hela helgen. Kanske har du låg också nedbrytning av läkemedel, då får man alla biverkningarna… bara att gilla läget och ta barndoser. Kram och tack for allt du delar med dig av i din fina blogg som jag läser varje dag.

  6. Verkligen snyggt med en stjärna i taket. Kul att vi svenskar vågar börja placera lampor på andra ställen än på de traditionella. 🙂 Dina Tolomeo är jag allt lite avis på. Det var en hård kamp mellan Flower Pot och Tolomeon om platsen som skrivborslampa i nya arbetshörnan och Flower Pot-en vann. Inte som att välja mellan pest & kolera direkt. 😉 Men någon dag ska jag äga en Tolomeo. Hoppas att du känner dig bättre!

  7. Jessica: Absolut! Jag tyckte att det blev väldigt galant och trevligt – testa! Ha en fin dag Du med!Catarina: Jag brukar alltid råka ut för allting och är som en svamp för alla möjliga dagissmittor och annat smått och gått… Tur att barnen klarade sig dock. En hängig helg kan man ju ta. Tack! Vad roligt att Du läser! KramMalin: Ja, det blev lite hmmm efter detta, dvs hmm var kan man sätta fler stjärnor och lampor 🙂 Jag har likadana spotlights i min bokhylla i arbetsrummet, köpta på en utförsäljning till ett riktigt fyndpris. Sådant är kul! Sedan har vi Tolomeos som sänglampor också. Jag gillar formen – en sann klassiker – vilket även Flower Poten är. Tjusig den med! Tack! Lite bätte i dag!Klara: M-a-g-s-j-u-k-a – helvetet på jorden. Jag AVSKYR det och bönar och ber om ett mirakel att vi skall slippa denna säsong – typ 🙂 Skönt att höra att Ni mår bättre! Tusen tack! En liten krya på dig present låter trevligt! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.