Tävling: Familjesmycken

 

Tävling: Familjesmycken

Ni är många som efterlyst vår traditionella adventskalender i år. Det känns roligt att höra att den varit uppskattad! I år tar vi ledigt från att vara tomtenissor i december, men vi lovar att återkomma med många spännande tävlingar framöver. Helt lottlösa inför jul skall Ni inte gå dock.

Nu har Du möjlighet att vara med och tävla om ett fint personligt smycke från Familjesmycken. Vinsten är ett valfritt smycke med gravyr från serien Basic Elements. Allt Du behöver göra för att ha chans att vinna är att svara på följande fråga: Vilka tre kända svenska barnsånger har gett namn till tre smycken för barn hos Familjesmycken? Svaret finner Du på Familjesmyckens sida. Skicka in ditt svar till tavling@enmammasdag.com. Tävlingen pågår till och med 10 december. Lycka till!

7 comments

  1. Idag var jag och levererade två kakfat till tjejerna på just Familjesmycken. Utan att veta det när jag fick ordern visade sig två av tjejerna vara gamla fina vänner från det år vi gick på folkhögskola tillsammans för mer än tio år sedan, ibland är världen liten 🙂 Det blev ett kärt återseende som ledde till att jag nu kommer att återuppta och hålla kontakten med dem! Roligt 🙂

  2. Ida: Men så kul! Tänk att sådant kan hända en helt vanlig dag :)Sandra: Tack! Och hoppas på Fru Fortuna i tävlingen då :)LiseLotte: De har verkligen fina smycken. Jag skulle vilja vinna själv 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.