9 december

9dec1-copy.jpg

I går var det tomt i brevlådan, men när jag tittade lite noggrannare så hade en liten tidning fastnat i luckan. Det var Claras jul av Underbaraclara som jag beställde för ett tag sedan. Det är tittgodis i retroform med hopp om en jul i lugn och ro med hemgjort pyssel, pynt och bakverk. En fin liten tidning är det. (Tidningen är bilaga till Västerbottens Folkblad och kan även beställas). (Bild: Underbaraclara)

9dec2-copy.jpg

Att jag gillar det mesta från Hijiirk är ju ingen nyhet. Jag har alltid varit lite skeptisk mot affirmationer som var så a´la mode ett tag, men när de kommer i grafisk förpackning sväljer jag dem med hull och hår ändå. Jag har dem på lite olika ställen och vem vet – kanske jag en sur dag ändå ler när jag ser detta :)?!

9dec3-copy.jpg

Det finns massor av adventskalendrar på nätet. Bland alla de med vinstchanser, finns det även mer alternativa med andra värden. Jag hamnade på den grafiska designstudenten ToveLisas blogg i går. Där serveras man ett väl valt idiom varje dag. Snyggt förpackat, även i necessärform.

9dec4-copy.jpg

Scrrentryckta pappersklipp av Fideli Sundqvist är en nyhet hos Juniform. De skulle sitta som ett smäck i ett barnrum om denna mamma fortfarande fick bestämma vad som skall sitta på väggarna. Vackert.

Anna-dagen och god vän. Jag tänker mig en variant av denna chokladkaka med saffranstryffel till fika. Jag må återkomma med intryck.

signature

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *