Bara för att

prinsessanmadeleine-kopiera.jpg

Bara för att det känns så fantastiskt nytt och mäktigt att (old news för många, men inte för mig :)) sitta i sin säng med en trådlös bärbar dator. Det går långsamt att skriva. De ovana fingrarna hittar inte riktigt hem på samma sätt som de brukar. Det är bra meckigt att fixa till en bild och ett blogginlägg med en pekskärm. Men såklart att jag måste i alla fall. Man kan väl säga som så att jag tar igen de senaste dagarnas internetfrånvaro med råge.

Såklart att jag också läser om Prinsessan Madeleine som pryder Elle:s omslag för januarinumret. Vi prenumeranter fick ett omslag med mindre text på och mer prinsessa. Nästa år vankas två kungliga bröllop. Min mor – och jag – laddar såklart redan ;).

UPDATE: Nåja, intervjun som gjordes av prinsessans kompis var väl lite lagom intetsägande och tillrättalagd med självklart fokus på Childhood. Det är inte lätt att komma de kungliga in på livet i intervjusituationer inte.

7 comments

  1. En sådan trevlig och inspirerande blogg du har! Kul med nya bekantskaper :)Ohh, vad jag skulle vilja ha en aldeles egen liten laptop… Äldsta tjejen har men jag då?! Jag står på tur nästa gång, det är ett som är säkert!

  2. Vilket fint omslag med Madeleine. Hon ser helt plötsligt så vuxen ut! Ska bli så roligt med de kungliga bröllopen, kommer sitta som bänkad framför tv:n.

  3. Linruz: Ja, det är lyx på en mycket hög nivå känner jag 🙂 Jag har haft bärbara datorer förut, men inte med trådlöst nätverk. Jag är inte riktigt van vid den lilla skärmen känner jag och det var riktigt meckigt att fixa med bilder, men med invänjning så fungerar det säkert fint. Jag tränar på kvällarna 😉 KramPå vår udde: Hej! Tack och välkommen! Här är det jag och dottern som fajtas om den bärbara med. Men hon sover som tur är på kvällstid :)Sofia: Jag har ju det rojalistiska med modersmjölken och har växt upp med kungaporträtt på väggarna. Så nästa år blir det klänningsfrossa :)Karin: Det står på inköpslistan! Jag klarar mig inte utan mus känner jag.

  4. Sitter gärna i soffan på min bärbara när jag tittar till forum, osv, men klarar mig inte utan min stationära för bildfippling, känner jag . Och när jag spelar spel någon enstaka gång. 🙂 Använder en liten laptopmus, annars skulle jag nog bli tossig ganska snart.

Leave a Reply

Your email address will not be published.