Utvalt: Fyndläge

navyliving-copy.jpg

Som sagt, det är sannerligen fyndläge på H&M Home just nu. Jag har beställt fyra denimkuddar i större storlek för att använda på golvet och ute i sommar. Henrik har redan de två randiga som syns ovan i sitt rum. De randiga kuddfodralen kostar 19,50 styck och de har prisvärd kvalité för de som är ute efter den där klassiska Lexington/Ralph Lauren/Gant-stilen som vi aldrig tycks tröttna på. Jag säger som modebloggarna – dagens kap :)!

Psst – för mig fungerade koden 8713 för ytterligare 10 % på reapriserna. Som sagt, blå stämningar är det. Missa därför inte duken på sidan fyra i kökskategorin för 29,50. Den blir finemang på utebordet varmare dagar. Stämpeln på denimkudden har jag tryckt dit, det är bara denim.

3 comments

  1. Åh, vilka fina kuddar! Tack rara för tipset. Jag var genast tvungen att lägga en beställning *klick klick* och vips var det gjort. Sommarkuddar, sommarpläd, sommarstrandväska och sommarduk. Voila! :-)Krya på dig och en glad fjärde advent!

Leave a Reply

Your email address will not be published.