Vinst

royalcopenhagen-copy.jpg

En rolig sak denna lördag. Jag vann hängen från Royal Copenhagen i Fridas julkalender. Det är alltid skoj när något helt oväntat kommer ens väg.

svenskttennangel-copy.jpg

Jag hade även turen med mig förra året, då jag vann ett litet tennhänge från Svenskt Tenn. Den trumpetande ängeln sitter året runt på min gammelmormors chiffonjé i arbetsrummet.

royalcopenhagen1-copy.jpg

Denna pampiga juldukning med Royal Copenhagens juvel Flora Danica känns aningen långt borta här idag. Jag har legat platt i soffan hela dagen med feber. Granen står i garaget och acklimatiserar sig i alla fall. Och köttbullarna och saffranssemlorna och lite annat smått och gott får jag fixa en annan dag. Förhoppningsvis å det snaraste. Dan före dan före dan före dan före dan före dopparedan.

Ha en fin kväll! Henrik och jag laddar för Zekes ;).

8 comments

  1. Mmm, så mycket vackert. Jag är ju så svag för dina kavalkad-inlägg, de får mig att bli sådär behagligt proppfull med inspiration. -Och vilken mysig gran ni har, jag tycker att det är fint att den rymmer mycket kärlek och en hel familj!

Leave a Reply

Your email address will not be published.