Till er alla

get-copy.jpg

Till er som vi brukar skicka julkort till. Det kommer inga i år. Vi har köpt en get istället. Men naturligtvis önskar vi er i vanlig ordning en fröjdefull jul och ett himlastormande Tjugohundratio!

Årets julklapp är utan tvekan en välgörande insats. Än finns det tid att exempelvis klicka hem en get , ge bort lite medmänsklighet eller ge bort 1000 blyertspennor. En julklapp som garanterat inte byts bort, utan kommer till användning!

signature

6 comments

  1. Heja! Sparar miljö, både träd och postkilometer och gör riktig nytta istället. Har inte heller skrivit ett enda julkort i år – tänkte köpa “bevara gammelskogen-björkar” för pengarna. Känns lite konstigt men samtidigt befriande!

  2. Så här har jag gjort i många år, köpt en get, malariamedicin, energikex eller vad det nu kan vara för något som gör gott för de som behöver det som mest. Julkort är trevliga att få, ja visst, men egentligen ett otroligt resurs och penningaslöseri med råge. Så, denna lösning känns rätt, uppskattad och välgörande.

  3. Hej!jag har köpt skolböcker till mina barn hos actionaid! Jag tror de kommer att bli glada över att få göra andra barn glada. Vilken bra idé att lägga pengarna på välgörenhet än på kort man ändå inte sparar längre än några dagar efter jul!Maria

  4. En mycket bra idé som du verkligen gjorde slag i saken och gjorde! Hoppas att fler tar efter! Tidigare har jag varit inne på träd men förra året tog geten garanterat över!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *