Och till er alla

julhalsninged1.jpg

Julbestyren går på halvfart här i rossliga tider, men det blir nog jul även detta år. Med gemensamma krafter är huset fejat, kylskåpet välfyllt och någon har viskat att tomten kommer i år också. Även om jag inte har några planer på bloggjullov – jag kommer att finnas här när andan faller på –  så ger jag er ändå en julhälsning så här dan före dan före dopparedan. Lev väl i jul, kära läsare! Jag hoppas att Ni får en riktigt fröjdefull jul med allt som det innebär för just er. Kram.

24 comments

  1. Tack detsamma!Jag hoppas att ni får precis en sådan jul som ni önskar eroch vill passa på att önska dig och din familj en riktigt, riktigtGod JulKram//Anna

  2. Tack kära du! Jag önskar dig och familjen en underbar jul!Nu ska jag pulsa iväg med shoppingvagnen för att kunna fylla kylskåpet med godsaker. I morgon kommer flickorna och då ska vi köpa gran!KramLo

  3. Fröjdefull jul och Ett gott nytt År tillönskas dig Weronica! Du förgyller både vardag och helg, din blogg är FANTASTISK! Maria

  4. Oj, ibland går det snabbt i min värld! Förlåt Weronica, jag skrev en kommentar hos dig som om den var ämnad till Ida.
    (Anna – ingen fara! Jag vet att det går undan och att man slinter med fingrarna ibland 🙂 Jag har tagit bort den första kommentaren)

    Jag önskar förstås dig också en riktigt god jul och jag hoppas att du tillfrisknar snart. Jag ser fram emot ett nytt år med din blogg och om du fortsätter utveckla bloggen i den takt du gör så vet ingen var du hamnar 🙂 Du är bäst!Kramar från Anna

  5. Hej Weronica!Även jag är extremt dåligt på att kommentera. Men jag läser dig varje dag och får mycket tips och inspiration tack vare en mammas dag.God Vilsam Jul och ett underbart 2010 önskar jag dig och din familj!//Charlotta.

  6. Tack kära du – en hälsning tillbaka kommer nu!Ta hand om dig och familjen i jul och njut av allt det sköna och goda juliga.Kram från mig

Leave a Reply

Your email address will not be published.