Dan före dan

loveactually-copy.jpg

– Mamma, det är så konstigt att din favoritdag är dagen innan julafton, tycker sonen. Faktum är att jag alltid har tyckt om den speciella stämningen dagen innan. I år har vi dessutom fixat mycket innan, vilket gör att det faktiskt kan bli den där stillsamma kvällen som det är bäst när det är. När jag var liten trivdes jag att finnas i stöket hemma, samtidigt som Rimstugan stod på på radion. Men som vuxen med alla bestyren på agendan, är det helt klart skönast när det mesta är klart. Mitt vörtbröd blev oätligt och fick enkel resa till sopptunnan, men julgodiset har i år blivit ovanligt lyckat :). Skinkan är griljerad och väntar på provsmakning. Julklapparna är inslagna. Kort sagt – läge för en klassisk “kvällen-före-julafton-film”. Jag har inte sett Love Actually denna vinter, så det får lov att bli den ikväll. Vi kör DVD här, men den går även på trean. Ha en riktigt fin kvällen-före kväll!

signature

7 comments

  1. Hej Weronica,Jag kan hålla med din son om att stämningen på lille julafton är väldigt speciell. Nästan lite mysigare än själva julafton. Nu sitter jag här med mitt vinglas och ska gå ner och ansluta till resten av familjen som sitter och tittar på just “Love actually”.God Jul/Carina

  2. Så du lyckas få till det där lugnet kvällen före du… *avis*Nästa år ska jag köra en Weronica-variant jag med, men å andra sidan blir det lättare då eftersom vi inte firar nästa jul hemmavid. :)Hur som haver – nu är det julafton och även här står sig julgodiset kanske högst på lyckas-med-listan. Ja, även så fikat. Vad är det med mig och sött?!Önskar dig och dina kära en riktigt fin jul!Många varma kramar är du värd (paket med för den delen) efter all inspiration du skänkt mig här genom året. Tack Weronica!

  3. Hihihi… Precis samma gjorde vi här hos oss!! Sedan tog vi kvällspromenad med vovven och såg att alla andra kollade samma film men på 3;an!!Här återstår all paketöppning, det gör vi ikväll så dagen e lååååång för barnen!Ha en riktigt god jul!

  4. Tack! Jag tror att vi var många som såg på romantik den där kvällen :)Lina: I år lyckades vi, eftersom jag inte i vanlig ordning ville hålla på och slå in julklappar och fixa med mat denna kväll 🙂 Det är nog första gången sedan barnen dock! Tack för fina ord! Detsamma till dig Lina!

  5. Haha, Love Actually är ett innanjulmåste för mig också!Finns ingen film som sätter igång stämningen som den!Det skulle vara Home Alone då… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *