Julafton

julbordstomtar.jpg

Den välsignade dagen är här. Och tänk – tomten fann sin väg genom vår skorsten i år också. Paketen äro uppackade och nu spelas det för glatta livet här. För oss återstår att göra lite varma rätter till julbordet senare idag. Igår strök jag julduken (vi fick leta efter strykjärnet ett bra tag…) och ställde fram de fina tomtarna som alltid står framme under juldagarna. Traditionalist – javisst.

julamaryllis.jpg

Amaryllisen står i blom. Det är ett vitt landskap ute. Ja, jag tror att det kommer att bli en fin dag det här.

God Jul!

5 comments

  1. Caroline, Milla och Mikaela: Tack! God fortsättning!Saravillfara: Här kommer tomten under natten och lägger klapparna under granen – magi 🙂 Vi kör sedan utdelning av barnens klappar direkt på morgonen för en viss julefrid. Sedan blir det en andra omgång på eftermiddagen med mer vuxna julklappar. Detsamma!

Leave a Reply

Your email address will not be published.