Efter

kalle.jpg

Tja Ni, efter bland annat det där…

kalle1.jpg

….känner jag mig ungefär som den där musen i Askungen som sätter sig på fingerborgen som sviktar. Jag har inga bekymmer som den lille Gus, men jag har en lika rund mage ;). Pys ner i fåtöljen bara. Alldeles förnöjd. Jag hoppas att Ni har haft en fin julafton!

5 comments

  1. Mjo här var den rejält svullen i går kväll, men idag är en annan dag..finns nog ett hörn att trycka ner lite rester i;) Hoppas ni har haft en underbar jul tillsammans:) Kram kram

  2. Njuter i vanlig ordning av dina fina inlägg. Julmysigt ser ni ut att ha det. Här har vi nu firat både julafton och så juldagen med kalkon och allt som hör den till här. Mysigt. Hoppas ni får en fortsatt fin julhelg!kramLisa

  3. Jes: Detsamma till dig! God fortsättning på juldagarna! KramLinruz: Jag skulle tro det ja – det hör liksom till :). Tack, det var en riktigt trevlig dag med snöidyll utanför. KramMia: Ja, det är konstigt det där hur man lyckas i alla fall 🙂 Vi skulle ha kört ett julbord till idag, men det blir imorgon istället. Då kanske man är aningen sugen igen. Tack! KramLisa: Detsamma till dig därborta på andra sidan jordklotet! Jag hoppas att Du återvänder full av blogglust sedan 🙂 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.