Utvalt: H&M Home Spring

hmhomespring1-copy.jpg

När man har fyndat klart hos H&M Home kan man raskt klicka sig vidare in till alla nyheter. Nu finns sortimentet tillgängligt online. Det är färgstarkt och kitschigt men även tryggt förankrat i en vit tradition. Klicka er in och titta. Man är sällan så mottaglig för lite vårstämningar på bild som precis just nu.

hmhomesping-copy.jpg

signature

5 comments

  1. Hej!Gjorde nyss ett inlägg om det jag också :)Visst finns det mycket snyggt!! Tycker att de har lyckats SÅ bra! Och det bästa är ju att det dessutom är till så bra priser :)Kram!

  2. Tack för all inspiration det här året! Du har alltid varit mitt förstahandsval! Hoppas du och din familj får en skön julledighet och massor av härliga stunder tillsammans. Stora varma kramar /Helena

  3. Stämningsfullt: Väl värt att uppmärksamma ja 🙂 Den lite mer kitschiga delen är inte riktigt min grej skall sägas. Kul att de kör ett modebetonat sortiment, men för mig får det nog bero. Jag är jättenöjd med det vi har köpt från dem dock. De nya jeanskuddarna är verkligen kalasbra för det priset! KramJosefine: Visst är det en fin krispig vårkänsla i den bilden. Och den där fjärilskudden kan jag tänka mig faller en ung dam som jag känner på läppen :)Helena: Tack snälla för fina ord! Så GLAD jag blir! Jag skall göra allt för att fortsätta få vara nummer ett 😉 KramLinruz: Ja, det är något speciellt med vita krispiga nytvättade lakan som helst fått soltorka. Vi får väl vänta några månader med det dock 🙂 Detsamma! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *