Mellandagar

kuddarcollage-copy.jpg

Slöa, slappa mellandagar – som sagt. Vi var tvungen att fylla på förrådet av mjölk och andra nödtorftigheter, så då kom även ett paket från H&M Home med hem. Jag hade bland annat beställt denimkuddar för att ha som golvkuddar. Man kan väl säga att de fungerar alldeles utmärkt för syftet. Det är kraftig denim och för etthundratjugo kronor styck inklusive innerkudde är de ett riktigt fint fynd. Rekommenderas varmt!

signature

7 comments

  1. Åh nice, gillar en del bra fynd till vettigt pris och jag gillar verkligen H&M’s kvalitet på saker:;) Hoppas ni haft det fint i jul! Kram Mia

  2. Tackar för tipset,har nu med ett paket från Hm home väntandes :-)Ps Vad har du för tvättmaskin/tumlare? (du har ju koll på det mesta )

  3. Mrs b: Härligt! Slappa på :)Mia: Ja, basgrjer har jag fyndat därifrån. Och våra färgglada sammetskuddar är också en favorit. Jag har blivit positivt överraskad av deras grejer faktiskt. Jo tack, förkylt är det fortfarande, men annars fint. Hoppas att Ni har det bra med! KramJossa: Fint! Hoppas att Du blir nöjd också 🙂 Vi har maskiner som vi köpte i ett paket med huset, så där har jag icke gjort någon research alls egentligen. Jag fick gå och titta – Siemens Energiklass A. De fungerar utmärkt i alla fall.Junitjej: Tack detsamma till dig!

  4. Åh, jag var så sugen på kuddarna. men tyvärr finns ju inte längre innerkuddar i måttet 60 * 60 kvar på HM Home…hade bespetsat mig på dem till äldste sonens nya rum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *