Nyårsafton

modecollage28dec-copy.jpg

Kanske lite inspiration inför nyårsafton? Min energi går fortfarande på lågvarv här med en förkylning som vägrar ge med sig, men det vankas firande på hemmaplan med vänner i vanlig ordning, så det må jag klara fint.

Klassiker: Svart klänning från H&M:s nya vårkatalog, kofta med små paljetter från Lindex, brosch från Sonia Rykiel/H&M, skor från Christian Louboutin/Net A Porter, specialutgåva av parfym Daisy Marc Jacobs/Eleven och klassiskt rött nagellack från Essie. Detta är en stil som finns i alla prisklasser och är evigt snygg på t ex nyår.

Trend: Om man redan nu vill blicka framåt gör man det i skira beige toner som kombineras med uppdaterad åttiotalspastell. Klänning från H&M, kofta med fin knytdetalj från H&M och koralliga pumps även de från H&M. Parfymmärket på allas läppar sedan ett tag är svenska Byredo. Den senaste doften bär namn av fransk dekadent poet med bland annat hyacint. Gröna naglar blev högsta trend sedan Chanel lanserade Jade i höstkollektionen. Gröna fingrar får man även med Essies vinterkollektion.

Alltid: Pärlor, silverkuvert och Daisy/Georg Jensen.

11 comments

  1. Glömde lämna en kommentar ang. H&M Home tidigare. Ett stort paket damp ner hos mig igår. Många fina kuddfodral och en massa annat gott som ska till landet i sommar. Stort tack för tips!Kram LiseLotte

  2. åh her var det mye fint!!! Jeg har vært på shoppingsenteret og lett etter den fine røde strikkejakken fra KappAHl, utsolgt :(men jeg fikk da kjøpt den lille søte sorte vesken du hadde med i modecollaget som jeg etterfrågede for en stund siden. Den var veldig flott 🙂

  3. Snyggt festligt collage! Den svarta klänningen blev jag nyfiken på – skulle gärna uppgradera lite i garderoben och hänga in ett bra svart “basfestplagg”. Sitter den tajt strax under omlotten kanske det går, men sitter den tajt runt midjan är det nog kört… :-)Krya på dig!

  4. Underbart collage! Alltid härligt med inspiration och någon som kan plocka fram godbitarna. Gott Nytt År!

  5. Snyggt modecollage! I collaget från oktober fanns bland annat en väska från LaRedoute. Den var jättesnygg på bild och jag klickade hem den. Den var snygg även live, men visade sig vara ganska mjuk, och utan “styrsel”, så den fick åka tillbaka i retur. Synd eftersom modellen i sig var jättefin. Ja ja, så kan det vara.

  6. Alla: Stort tack!Birgitta: Så är det ju med shopping online. Oftast blir det bra, men ibland inte alls. Man får prova och känna hemma och fungerar det inte, då gär det inte det. Jag har ju såklart inte heller sett alla de produkter som jag tar med i mina collage, men inspirationen är fri 🙂

  7. Birgitta: Så är det ju med shopping online. Oftast blir det bra, men ibland inte alls. Man får prova och känna hemma och fungerar det inte, då gär det inte det. Jag har ju såklart inte heller sett alla de produkter som jag tar med i mina collage, men inspirationen är fri :)cbcvb

  8. Birgitta: Så är det ju med shopping online. Oftast blir det bra, men ibland inte alls. Man får prova och känna hemma och fungerar det inte, då gär det inte det. Jag har ju såklart inte heller sett alla de produkter som jag tar med i mina collage, men inspirationen är fri 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.