Utvalt: Le Parfait

leparfait-copy.jpg

Detta faller jag pladask för. Den nya mat- och inspirationstidningen Le Parfait har precis haft premiär på nätet. Duktiga Ulrika Ekblom och Liselotte Forslin, välbekant fotograf och matstylist från tidningar och böcker, skall bjuda på mat- och livsstilsreportage online. Premiärnumret har vinter och fest som tema med bland annat choklad, vintervita kakor och pasta. Allt är elegant förpackat i ett inspirerande skimmer. Klicka er in för riktigt tittgodis!

Fotografier: Ulrika Ekblom/Le Parfait. Jag hittade Le Parfait genom Mia Öhrn.

9 comments

  1. Alla: Visst är den såväl vacker som inspirerande. Kul med satsning på online-magasin. Det finns inte så många i Sverige ännu. Jag önskar lycka till och ser fram emot fortsättningen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.