Vinterdagar

kallt-copy.jpg

Vilken alldeles strålande vinter vi har! Det är så här det skall vara. Gnistrande snö. Kyla som biter i kinderna. Pulkaåkning och varm choklad. Det är en fantastiskt glädje att få se sitt hus i denna vinterskrud. Vår tappra lönn har fått ett gnagskydd i kylan och den lilla ligusterhäcken syns knappt för all snö.

varmt-copy.jpg

Lika härligt som det är att vara ute för att andas in den klara luften en stund, lika skönt är det att komma in och tända en brasa. Nu eldar vi varje dag. Jag använder lågorna som en ren meditativ verksamhet. Det skänker ro att bara sitta och titta in i en eld helt enkelt. Och kuddarna fungerar utmärkt även framför brasan.

Vintern när den är som bäst.

signature

11 comments

  1. Tackar för gratulationen.Kallt, vitt och härligt.Här ängas fm åt att rensa ut det mesta av julen. Vitt ljus och fräsch är längtan efter nu.Men en sväng med lillebror i pulkabacken måste nog hinnas med oxå. Solen skiner så härligt utanför fönstret.ta hand om dig.Kram Lina

  2. Sådan snygga kuddar har jag också TACK vare dig. Barnen älskar dem. Ert vita hus blir verkligen 1 med snön. Härligt.Idag blir det en promenad tror jag. Jag halkade i pulkabacken igår och idag känns det i ryggen ordentligt.:) LiseLotte

  3. MM visst är det härligt från kallt till varmt:) Önskar med att vår kamin stod här just nu.. men men den dröjer sig nog ett tag till:) Ha en fin dag i dag! Kram Mia

  4. Visst är det härligt med vinter! Här eldar vi dock inte enbart för mysfaktorn, eldning är ett måste för att det inte ska bli snorkallt i vårt gamla hus. Jag hoppas verkligen att vi får tag i en rörmokare som är villig att installera ett nytt värmesystem till oss inför nästa vinter 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *