Bloggen 2010

goodiebag1-copy.jpg

Vardagen har redan kickat igång för många. För oss är det dags på torsdag. Så jag tycker att det är dags för en liten goodiebag till någon av er. Lite saker bara för att. Jag sitter med anteckningsboken framför brasan och spinner idéer till bloggåret 2010. Jag känner för att utveckla mera. Förra året kickade jag igång såväl fredagssvep som måndagssvep. Jag gjorde fler modecollage. Jag hade fler fasta kategorier. När man har bloggat i snart fyra år känns det roligt att på något sätt gå vidare. Så nu är jag väldigt nyfiken på att höra vad just Du tycker om det som redan finns och det som kanske komma skall.  Favoritläsning? Önskningar? Kategorier som kan utvecklas? Svepen? Skriv en rad till mig på weronica@enmammasdag.com så har du chans att vinna en liten goodiebag. Lite enkel bloggkärlek går också fint ;).

Jag klickade hem lite filmer och tog samma till en av Er. Vad sägs om Stekta Gröna Tomater, Pianot och Jane Eyre? Jag skickar även med en liten fin almanacka från Royal Horticultural Society för 2010. Det är inte omöjligt att anrättningen kryddas med lite choklad och te också – i sann W-anda :). Jag ser fram emot att höra från Er!

signature

9 comments

  1. God fortsättning!Vet knappt vad man mer kan begära av din blogg. Jag fastnar alltid här. Känner mig uppdaterad och behaglig till mods. Klurar på din fråga och återkommer via mail. Kram till dig!

  2. Jag fullkomligt älskar dina inlägg om inredning! Kanske vore det kul med “Veckans inredningstips” med olika inriktningar, t.ex barnrum, kök o.s.v.Gärna mer mattips, kanske enkla lunchtips. Skulle uppskattas av mig :)Inlägg gällande barn tycker jag som mamma alltid är roligt att läsa om också!God fortsättning och hoppas att du får ett fantastiskt år! Jag kommer fortsätta att följa din FINA blogg även 2010!

  3. Ja jag förstår känslan, lusten att förnya osv.Vi gick ju lite in i den sk bloggväggen. Inspiration och lust tog slut, även om det iofs främst var tidsbristen som ströp inspirationen. Numera är det endast den privata bloggen som rullar, o just nu ganska aktivt iofs. Inspirationen där har hunnit bli v33 nu. Inte långt kvar! Ja varför inte lite inredningfokus. Veckans vara? Veckans Spara o Slösa (kan vara både kläder, ting o inredning) Före och efter kanske är svårt i ett nybyggt hus, men varför inte låta “läsare” skicka in bidrag? Tips om reor och fynd har du ju redan, som så mkt andra bra saker. Keep up the good work helt enkelt :D/M

  4. Jag inspireras mest av dina bildcollage. Fredagssvepet är en trevlig grej som känns speciell för just din blogg, fortsätt gärna med den. Den tar mig alltid till nya spännande ställen på webben och vidgar vyerna./Maria

  5. Jag gillar också fredagssvepen. Jag skulle gärna se lite mer konkreta shoppingtips, gärna budget. Sen gärna lite mer film- och boktips. Vi har ungefär samma smak och det skulle vara kul med lite nya infallsvinklarTack för en superbra blogg!/Ida

  6. Jag tycker din blogg är “fräsch” (i brist på bättre ord) och tittar in här någon gång ibland.Att du ska köra på 365/1020 tycker jag är jätteskoj och det ser jag fram emot. Själv har jag inte fått tummarna ur och kört igång ännu… en hel vecka in på året men det kommer nog.Som sagt, 365/2010, det tycker jag du ska utveckla och jobba med i bloggen. MVH/ANNAANNA

  7. Jag tycker att din blogg är ljuvlig! Blandningen är bra; tips på bra reor (har bl a skyndat att fyndat hos H&M Home enl tips…!), boktips, smarta och billiga inredningsidéer, och inblickar i ert hem. Sedan är jag ju alltid svag för godsaker, så när det kommer ett gott tips tar mitt hjärta alltid ett extra slag.Jag får alltid härlig inspiration när jag kikar in hos dig!Så egentligen har jag nog inga tips att komma med. Fortsätt som du gör helt enkelt!/Jessika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *