Vinterklädd

modecollage7januari-copy.jpg

Det är fortfarande hiskeligt kallt. Man är inte alls van vid denna vargavinter, men ack så vackert det är i den vita snön. Jag gör en liten fortsättning av ett rött collage som jag hade innan jul, men byter ut mot blå nyanser nu istället. Vintrigt och vårigt. Jag känner som sagt mycket för blått i accenter just nu.

Tröja och blus från KappAhl kombineras med klassiska jeans, värmerustning från Fjällräven och svarta Uggs. Mulberry har många fina vårnyheter, bland annat användbara Bonnie som kan bäras över kroppen – handsfree – för de som har händerna upptagna av annat. I dag fick jag mitt reafyndade Littmarck-armband från Nelly. Manak snurras två varv runt armleden med en stor renhornsknapp. Blått och mycket flott!

17 comments

 1. Hej! Jag blir sååå avundsjuk på alla dina fina bilder o collage..jättefina!! Jag vill också kunna!!!! Skämt åsido..men jag tycker att du har jättefina bilder.Ha en jättefin kväll och jag kommer att titta in hos dig titt som tätt.

 2. Mm ett par uggs skulle man ha de som återfinns i detta hem är tyvärr av pytte storlek^^^Jag trivs som fisken i vattnet i min goose jacka dock:)Snyggt armband du klickat hem, kul också när det är fynd:)Ha en fin kväll, kram kram

 3. Årets första modekollage att gilla kommer så klart från dig!Jag köpte mig ett par bruna Ugg:s i julklapp – classic cardy – och hej så sköna de är. Och lite så där lagom fulsnygga också. De finns med i mina tankar inför mitt nästa modekollage som ju sällan blir så ofta som jag tänkt. ;)En svart parka från fjällräven håller mig också varm om vintern och det behövs dagar som denna då termometern visar -29 grader. Brr!Jag gillar dina vardagsfotografier och utmaningar gillas även om jag själv väljer att inte hänga på. Gillar bilden av mor och barn i sängen – spontant var ordet känns helt rätt i tiden!Kram kram från kalla Piteå

 4. Jättefint modecollage – som alltid! Är det länge sedan du klickade hem det snygga läderarmbandet?

 5. 🙂 Snyggt! Jag måste nog ta mig till KappAhl snart för att få känna på den där koftan som ser så fin ut! (Den andra juliga röd-vita koftan med ull i köpte jag.)

 6. Oh vad fint collage! Väskan och koftan – ja tack! Även om en värmeutrusning från Fjällräven säkert är mer praktiskt i Kung Bores land.

 7. Åh så glad jag blev att se ett nytt collage! De inläggen är min favorit… classy, stilrent, trendigt, åtkomligt (alltså från vanliga affärer… ) och väldigt rätt för en 34-årig småbarnsmorsa 🙂 tacktack!

 8. Hejhar du några tips var man köper Littmarck-armband någonstans?Sökt på Nelly som du skrev om men hittar dom ej där.Tack för alla bra tips du ger oss läsare!!Ha en jättefin fredag.//anette i sundbyberg

 9. Wow så snyggt! Perfekt för detta väder. Önskar att samtliga plagg och accessoarer fanns i min garderob!

 10. Tack för tipsen! Måste genast gå och kolla om koftan finns i verkligheten också, och i så fall köpa. Såg den inte på KappAhl igår, men visste inte heller att jag borde leta efter den .. 😉

 11. Alla: En stil lätt att tycka om. Tack för alla fina ord! Jag skall försöka att fortsätta med ett i veckan-collage kring mode och kläder detta år. Vi må hoppas att inspirationen räcker till det :)Birgitta: Jag shoppade på deras julrea efter tips från Linda K som köpt sig ett fint orange Littmarck. Det verkar som om de reat ut Littmarck nu. Det var fyndigt värre med 60-70 % av priset.Anette: Littmarck.com säljer själv i sin shop. http://www.juniform.se har några armband på sin rea http://www.accessora.se har också ett stort sortiment.

 12. Åh så lekre ting! jeg ønsker meg virkelig UGGs jeg også. Vi får vel se en gang. Lekker strikkejakke også fra KappAhl.Bare at hver gang jeg kommer og skal se etter noe jeg har sett her på webben, så er de utsolgt :(Takk for at du tipset om Nelly, den sajten har jeg helt oversett. Åh så mye lekkert det er der… God helg

Leave a Reply

Your email address will not be published.