Klassiker igen

modecollage12jan-copy.jpg

Fram med jeanskjolen igen – om Du någonsin stoppat undan den. Titta bara på de här bilderna och bli övertygad. Hotspot funderar på en kjol. Jag säger – det är inte så mycket att klura på. Kjolen är något av ett ultimat plagg. Den är praktisk, lättburen och går att kombinera med mycket. Skippa den riktiga nittiotalslooken dock och bär kjolen med uppdaterade tillbehör. Tänk vit blus, beiga nyanser, bruna väskor och snygga sandaler. H&M brukar alltid ha en kjol liknande den i mitten i sortimentet, men ännu inget där. Men det kanske kommer i takt med vårnyheterna. Och som sagt – leta i garderoben!

Jeansklänning och kort trenchcoat från H&M, fyndig liten skinnväska från Ellos och sandaler från La Redoute. Även de där lite tvättade klänningarna känns helt rätt.

Och på tal om denim. Jag har fått flera frågor om våra kuddar från H&M. Nu finns det åter innerkuddar till fodralen på rean hos H&M. Skynda fynda!

8 comments

  1. Jag gillar dina collage skarpt! Trenchen levererades hem till mig i förra veckan. Nu väntar jag bara på våren…

  2. Snyggt! Jag går i jeanskjol året om och min favorit är den från H&M med knäppning fram. Vardagsfint om du frågar mig. Visst är de vårfina skinnväskorna lockande. Det blir en, det är jag helt säker på, men först måste jag invänta bästa rabatt… och bestämma mig för modell. :)Tack för annu ett inspirerande kollage!Kram

  3. Vårigt och fräscht. Jag har anvät min jeanskjol hela vintern med tjocka leggins under, men det är inte utan att man längtar efter att kunna gå barbent.

  4. Fint collage, lockar lite på vårkänslorna.Fyndade en Esprit-jeanskjol på halva priset igår – så nöjd och lycklig man blir – för en stund i alla fall. Tänkte faktiskt på dina kloka tankar om att fynda på rean i slutet av rean, skrivit för säkert minst ett år sedan.

  5. Jag älskar jeanskjol – det är alltid snyggt på något sätt och går att variera i det oändliga med olika tillbehör. Snygga och framförallt sköna, bekväma sandaler står högt på min inköpslista inför våren och sommaren.

  6. Jeans och skinn… vilken snygg kombination! Och den väskan var verkligen ett fynd. Jag övervägde noga, tittade igenom väsksamlingen på kvällen och noterade att jag verkligen saknar en “handsfree-väska” (dessutom i skinn), och skulle till slut genomföra mitt välmotiverade inköp. Men tji fick jag, slutsålt. Jag borde ha gått på magkänslan redan under dagen när jag hade en i shoppingkorgen… :-)Om du springer på något annat liknande får du gärna berätta! Jag vet inte ens var jag ska leta… (har kollat laredoute och hm, och sen tog det stopp).

  7. I think that to receive the loans from creditors you ought to present a good motivation. However, one time I’ve received a small business loan, just because I was willing to buy a house.

Leave a Reply

Your email address will not be published.