Bloggen 2010: Tack

tacktavling.jpg

Jag vill rikta ett stort tack till alla er som har skrivit till mig om bloggen. Jag har fått en del nya tankar, mycket bloggkärlek, några sparkar i baken och framförallt en rad från er som läser här. Min tanke har alltid varit att ha en lifestyleblogg med blandat innehåll. Ibland blir det mer fokus på något område som när vi byggde hus, men blandningen är viktig och skall bestå. Bloggen är helt enkelt mitt lilla universum där jag skapar utifrån vad som inspirerar mig. Jag har smarta och engagerade läsare. Det är jag mycket glad för. En del av er skriver mycket om sidan som ett magasin och konsumerar den som ett sådant. Andra vill ha mer diskussion, interaktion och vara mer delaktiga. Man gör naturligtvis som man själv behagar. Jag hoppas att ni alla även framledes kommer att finna något här som gör att ni fortsätter att läsa.

Jag ser fram emot 2010 på bloggen. Min utmaning Se vardagen kommer att ligga som ett stråk under året. Vi kanske blir ett litet gäng som läser klassiker? Svepen kommer att fortsätta, liksom modecollagen. Årstiderna kommer att fortsätta märkas mycket på sidan. Jag har även några andra utmaningar på lut som jag kommer att försöka mig på framöver, bland annat om vardagsmat. Väl mött framöver!

thewinneris.jpg

Ylva O som även meddelats via mejl. Ett paket med filmer och lite annat är snart på gång! Grattis!

signature

6 comments

  1. Linruz och LiseLotte: Tack! Vi ses :)Ylva: Varsågod! Jag skicka paketet under veckan.Jossa: Det var ett smått omöjligt uppdrag att välja en vinnare – som det oftast är i sådana här sammanhang. Man skulle helst vilja skicka ett paket till var och en som har tagit sig tid att skriva en rad. Men jag kommer att köra fler små utlottningar framöver med smått och gott. Hoppet lever således 🙂

  2. Det är vi som ska tacka! Jag tycker du har en av de mest välskrivna och trevligaste bloggarna i design- livsstilskategorin. Synd bara att jag inte upptäckte den tidigare. 😀 Jag tycker det låter roligt både med se vardagen-utmaningen och att läsa klassiker. Jag kör min egna variant av den förra (ska använda kameran varje dag men kommer inte publicera bilder varje dag)! Ser fram emot 2010!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *