Fulländat

brightstar-copy.jpg

Jag har hört så mycket gott om denna film, så det är klart att man går in i biosalongen med vissa förväntningar. Övriga familjen tittade på speedade ekorrar, medan jag sjönk in i en fulländad Campion värld. Ack så vackert det är. Ljuset, miljöerna, scenografin, skådespeleriet och den stora kärleken. Om Ni får en chans att tillbringa två timmar med denna film så gör det. Det är en av de finaste filmerna som mitt öga har skådat.

A thing of beauty is a joy for ever: Its loveliness increases; it will never Pass into nothingness; but still will keep A bower quiet for us, and a sleep Full of sweet dreams, and health, and quiet breathing. John Keats 1818.

10 comments

 1. Karin: Jag håller med. Magiskt. När jag tittade i dag satt alla kvar i sina stolar till eftertexterna var slut. Man ville liksom stanna kvar i den där känslan. En film att bära med sig.

 2. Jag såg den andra filmen du pratade om förra helgen med familjen. Speedad var ett snällt ord. Ibland pratade de små ekorrarna så högt i falsett att vi inte hörde vad de sa. SUCK. Den var rätt gullig men lite “too much” om du förstår.Jag hade gärna sett din film.LiseLotte 🙂

 3. Åh, den vill jag ju så gärna se! Jag blev helt tagen av trailern. Fast jag får nog vänta ett tag till, för i den lilla stad där jag bor kommer den nog aldrig att visas på biografen 😉

 4. Hade inte hört talas om filmen, men kollade trailern nu efter ditt inlägg, och det känns som en film jag skulle gilla! Är barnledig på onsdagar, så jag kanske skulle passa på att ta mig en filmkväll redan denna vecka som kommer.Tack för tipset!

 5. LiseLotte: Jag känner att jag drog en fantastisk turlott idag när jag fick skippa ekorrarna 😉

  Erika: Det verkar finnas få kopior och den kommer nog inte till alla biografer. Man får lov att hålla utkik efter DVD sedan om man inte har möjlighet att se den nu. En fantastiskt fin film är det!

  Lo: Se den! Fantastisk!

  Mitt i Fågelsången: Absolut! I väg med dig 🙂

  Nilla: Jag vet 🙁 Amerikanska storfilmer skall rullas runt överallt, medan kvalitétsfilmer får kort tid och få kopior. Trist är det!

 6. Å, vilket bra tips! Hade inte hört om filmen tidigare, och jag, min syster och våra döttrar ÄLSKAR såna här filmer! “A must”!

Leave a Reply

Your email address will not be published.