Se vardagen: Vecka 3

4veckobilder2.jpg4veckobilder1.jpg4veckobilder.jpg4veckobilder6.jpg4veckobilder4.jpg4veckobilder3.jpg4veckobilder7-copy.jpg

Spela. Leka. Vinterlandskap. Vackert. Kallt. Åka pulka. Gå i skogen. Tand som lossar. Läsa. Äta pizza. Ljuset. Solen. Apelsiner. Bland annat.

Hur har ni haft det med kameran i veckan?

11 comments

  1. Det har varit dåligt med kameran. Jobbar bara.1. 7-åringen sitter med lapptoppen i knät hela tiden2. DET ÄR-15 MINUS OCH FROST3. Dragit ut tänder gjorde vi för inte så länge sedan.4. 9-åringen läser just nu Alla älskar Sigge!5. Förra veckan blev det pizza 3ggr!!!! hujja6. Vi äter massor av apelsiner och clementiner men jag har ingen gul kudde 😉

  2. Hej på dig=) vad glad jag är att jag hittat hit. Är alltid lika kul att hitta andra inspirerande bloggar…jag skriver mycket ommat, inredning, mode och livet som ung fru och tvåbarnsmamma, men det är ju minst lika kul (om inte roligare) att läsa det andra skriver!Massa kramar/Ericaps: eftersom jag hittat hit känns det ju inte mer än rätt att ge dig möjligheten att se vem jag är, gillar själv inte anonyma kommentarer, hihi…dshttp://erica.myshowroom.se

  3. Alla: Tack för era fina kommentarer! Jag har faktiskt knäppt något varje dag. Nu börjar nästa utmaning i och med månadsskiftet då jag har tänkt att beställa lite kopior från i januari. Vi får se hur det går 🙂

  4. Jodå, gör “ett år i bilder” på FlickR, men det är himla svårt så här års att hitta varierade motiv, och helst i dagsljus. Det blir gärna att man fotar ett barn hemma på kvällen… Eller någon blek vintersol med mobilen. Försöker ta igen det på mina lediga dagar. Vilka härliga bilder från er vardag!

Leave a Reply

Your email address will not be published.