Saker och ting

hardakarameller.jpg

Hur vet man att man börjar att bli en tant – så där på riktigt? Tja de grå stråna är ju en sak, men att ha en liten ask med hårda karameller är väl ändå ett säkrare tecken ;). När jag var liten var det fullständigt obegripligt att ha äckligt hårt godis framme i en skål. Vanligt godis skulle det vara så klart. Och mycket att äta av. Måttfullhet fanns inte alls. Nu har jag lakritspastiller i min vackra lilla ask från Helena Hättestrand/K2 Keramik. Tantigt så att det räcker och blir över. Jag fick även en leverans av böcker. Klassikerläsningen har gjort att jag faktiskt har kommit igång med min läsning vilken var en del av planen. Både CDon och Adlibris har erbjudande om tre pocket för nittionio kronor nu. Passa på.

I går såg jag P.S I Love you. Romantisk komedi är alltid ett vågspel. Här kunde man ha klarat sig utan vissa obligatoriska vimsiga skrattiga tjejiga inslag som en fisketur i färgglada Hunterstövlar, men i det stora hela så fungerar det fint. Det är oftast smart om sorg, kärlek och livet i stort. Och Gerard Butler. Hur kan jag ha missat honom? Inte för inte påminner han om min senaste filmcrusch – James McAvoy :).

clipperte.jpg

Och det var inte bara vackra förpackningar, utan även smakfullt innehåll. Jag gillar rutiner. Same, same. Speciellt när det gäller te. Men nu kan jag tänka mig att byta ut citronte på eftermiddagen till klassikern Earl Grey som jag alltid drack förut och så det vita med pepparmint lite längre fram på kvällen. Vågat värre för denna tant med andra ord :)!

15 comments

  1. Ps I Love you, underbar, underbar film, fantastisk.Du får vara med och tävla om lakritste hos mig Weronica, garanterat icke-tantigt.kram i snöstormenNettan

  2. Clippers téer är favoriter för mig också. Vitt med jordgubbar eller svart indian chai på eftermiddagen när det är ruggigt ute som idag. Till kvällen Sleep easy eller deras ayurvediska gröna Calming tea.

  3. Åhhhh jag bara älskar den filmen men boken är faktiskt ett snäpp bättre.Toksygga är de båda smanliga skådespelarna med men mitt hjärta klappar nog mer för den senare av dem….mmm( kommer i skrivandes stund int på vad han heter)Kam kram Lina

  4. Tant eller inte, det är stilfullt ju!..*ler*…och det är det jag gillar så mycket här inne hos dig. Superfina tips om allt möjligt, kanske också skulle ha lite hårda karameller i en ask? Fast nej, jag är fortfarande så löjlig att jag har svårt att hålla fingrarna borta!Härliga bilder med solgult och säsongens frukt nedanför…Trevlig onsdag!Mariette

  5. Vet inte vad det är med mig i vinter, men här dricks te som aldrig förr. Måste absolut testa din snyggförpackning så snart jag springer över den. :)Måste också skriva hur fint jag tycker att det blev med den stilfulla placeringen av det stilfulla bordet med den stilfulla utsmyckningen. Stilfullt! Och lite tantiga börjar vi säkert bli, men äh, det kan vi väl känna oss lite stolta över. Snart bär vi kanske basker och träffas över lite småkakor på en bokklubb? Eller?! :)Kram på dig!

  6. Alla: Tant eller ej – de där lakritspastillerna är här för att stanna 🙂 Barnen skulle aldrig få för sig att röra dem – äckligt mammagodis. Vid första suget är de ganska bittra, men de växer liksom i munnen. Och jag får väl tro på att de bättrar på min karma 😉 Suget efter annat hålls i schack i alla fall!Solåkra: Haha! Jag tror att du har väldigt rätt där!Åsa: Nu är jag rejält sugen på att botanisera vidare bland Clippers smaker. Jag dricker ju alltid löste, men så praktiskt att köra påse också faktiskt. Det vita med pepparmint blev en storfavorit på en gång. Jag lär utforska mera – tack för dina tips!Tulipa: Tack! Dina ord glädjer mig!Blondetty: Tack! Så skoj!Lina: Min tekonsumtion är ju konstant över hela året. Kaffe dricker jag däremot aldrig. Basker nästa då 😉 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.